Ataşehir Modern 3 Kasımda Satışa Çıkıyor

Ataşehir Modern 3 Kasımda Satışa Çıkıyor

Gergül İnşaat'ın yeni projesi Ataşehir Modern'in lansman tarihi belli oldu. 3 Kasım’da özel lansman fiyatlarıyla satışa çıkacak olan Ataşehir Modern’de avantajlı tanıtım fiyatları kısa bir süre için geçerli olacak.

A+A-

25 yılı aşkın süredir hayata geçirdiği nitelikli projelerle, İzmir’ de en çok tercih edilen konut geliştiricisi şirketi olmayı başaran Gergül İnşaat (Abdulkadir Gültekin), Ataşehir’de yepyeni bir projenin daha yapımına başladı.

Merkezi lokasyonu ile dikkat çeken Ataşehir Modern projesi, Çevreyolu’na ve toplu ulaşıma yakın, okullara, alışveriş ve aktivite merkezlerine, rekreasyon alanlarına yürüme mesafesinde konumlanıyor.

Güvenlik kontrollü kapalı site yapısı içerisinde inşa edilecek Ataşehir Modern projesinde, açık otopark alanları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, süs havuzları, spor alanları, yürüyüş ve koşu parkurları, kapalı spor salonu ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Ataşehir Modern′ de ihtiyaçlar dikkate alınarak projelendirilmiş 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Projesi daha satışa çıkmadan yoğun ilgi gören Ataşehir Modern’de, 1+1 ve 3+1 örnek daireleri satış ofisinde, konut sahibi olmak isteyenlere bire bir fikir verecek şekilde, aslına uygun olarak imal ediliyor.

3 Kasım 2018 tarihinde, özel tanıtım fiyatlarıyla satışa çıkacak olan Ataşehir Modern projesi, Ataşehir Modern markasıyla hem yatırımını hem de geleceğini planlamak isteyenler için, kazançlı bir seçenek oluşturacak.

Gergül İnşaat, Ataşehir Modern tanıtım fiyatlarının kısa bir süre için geçerli olacağını açıkladı.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle, 3 Kasım’da tanıtım fiyatları ile satışa çıkacak olan Ataşehir Modern’de konut alıcıları, tanıtım fiyatlarından yararlanmanın yanı sıra, daire seçme şansına da sahip olacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.