ASD Laminat 85 Ülkeye İhracat Yapıyor

ASD Laminat 85 Ülkeye İhracat Yapıyor

40 bin metrekare kapalı alan içinde yıllık 35 milyon metrekare laminat üretme kapasitesine sahip olan ASD Laminat, dünya genelinde 85'ten fazla ülkeye ihracat yapıyor.

A+A-

ASD Laminat, sahip olduğu, 5 Yüksek Basınçlı Laminat (HPL) hattı, 3 Sürekli Basınçlı Laminat (C-HPL) hattı ile küresel pazara sunduğu geniş dekor & desen, ürün, ürün sınıfı ve yüzey koleksiyonu ile, 85’ten fazla ülkede bulunan iş ortaklarına, sürdürülebilir ve çağdaş mimari çözümler sunan sektöründe öncü bir laminat üreticisi olarak dikkat çekiyor.  

ASD Laminat ihracata öncelikle Türkiye’ye coğrafi olarak daha yakın olan Gürcistan, Azerbaycan, İran, Yunanistan, Bulgaristan gibi ülkeler ile başlayan ASD Laminat, özellikle 2010 yılından itibaren hem ihracat rakamlarındaki artış hem de ihracat yaptığı ülke sayısındaki artış ile ön plana çıkıyor.  

asd-laminat-istanbul.jpg

2020 yılına sene başında büyük beklentiler ile giren ASD Laminat Mart 2020 ortasından itibaren hedeflerini ve bütçelerini yenileyerek üretim serüvenine devam ediyor. COVID-19 pandemi sürecinin ilk şoku atlatıldıktan ve birçok endüstrinin tekrar açılmasından sonra; Haziran 2020’den itibaren, artan taleplere cevap verebilmek adına üretimde aldığı ilave aksiyonlar ile birlikte ASD Laminat 2020 senesini, 2019 yılından ciro ve üretim anlamında daha yukarıda kapamayı başaran firmalar arasındaki yerini alıyor.  

Özellikle Şubat – Haziran 2020 döneminde insanların büyük kısmının evde zaman geçirmesi; ev içi mobilya yenilenme oranlarının da artmasıyla beraber, insanlar ya değişiklik istediğinden mobilyalarını değiştirmeye başladı ya da daha yoğun kullanım sonucu mobilyalarını daha hızlı eskitmeye başladı ve mobilya endüstrisi 2020 Haziran’dan itibaren çok ciddi hız kazanmaya başlamış oldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.