Aryom Koru'da Teslimler Aralıkta Başlıyor

Aryom Koru'da Teslimler Aralıkta Başlıyor

Aryom İnşaat tarafından Gaziemir'de hayata geçirilen Aryom Koru projesinin birinci etabında teslimler aralık 2018'de yapılacak. Aryom İnşaat yönetim kurulu başkanı Mustafa Gündal yüzde 75 satış yaptıklarını söyledi.

A+A-

İzmir'in ödüllü projesi Aryom Koru'da ilk etap teslimleri Aralık 2018'de başlayacak.
Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, projenin ikinci etabını ise Haziran 2019'da teslim edeceklerini açıkladı.

Mustafa Günday, ilk etabın yüzde 75'inin satışını tamamladıklarını ve ikinci etapta satışlarda yüzde 55 seviyesine ulaştıklarını ifade etti.

Aryom Koru'da, 2+1, 3+1, 4+1 dışında bahçe ve çatı teraslı koru manzaralı evler yer alıyor. Projenin sosyal tesisleri arasında ise açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness ve spa wellnes merkezi, sauna, buhar, masaj ve terapi odaları, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, kafe - restoran, kapalı otopark, market, bay-bayan kuaförü, kuru temizleme, lostra yer alıyor.

AKILLI EV SİSTEMİ

House keeping hizmetinin de verileceği projedeki evlerde yerden ısıtma sistemi, elektrikli panjur sistemi, alüminyum pencere doğramaları, ahşap güneşlikler, akıllı ev otomasyon sistemi, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, VRF klima iklimlendirme sistemi gibi donatılar yer alıyor. Aryom Koru, 2017 Sign of the City'de 156 projeyi geride bırakarak 'Türkiye'nin En İyi Konut Projesi' ödülünü almaya hak kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.