Arsasını Satan Pişman Olur

Arsasını Satan Pişman Olur

Türkliye'de Kredi notu en yüksek inşaat şirketi ünvanına sahip şirket olan Nef'in icra kurulu başkanı Erden Timur, "Arsaların en ucuz olduğu dönemdeyiz. Projesine kaynak oluşturmak için arsasını satan pişman olur" dedi.

A+A-

Nef icra kurulu başkanı Erden Timur, arsa fiyatlarıyla ilgili ilginç bir açıklama yaptı. "Ben konut sektörüne girdiğimden bu yana hayatımdaki en ucuz arsa dönemini yaşıyoruz. Şu an Nef olarak 4 tane projemiz satışta. Projelerimiz belli bir noktaya geldikten sonra genelde başka bir projeye başlıyoruz. Kaynak anlamında sadece bireylerin değil kurumların da bu yönde ihtiyaçları oluyor. Dolayısıyla kimisi de arsasını satarak bu kaynak oluşturma ihtiyacını gideriyor. Bu dönemi ben sat-pişman ol dönemi olarak yorumluyorum" ifadelerini kullandı. 

Kredi notu A+

Nef’in kredi notu 2 kademe birden yükselerek A+’ya ulaştı. Erden Timur, “2015’te BB yatırım yapılabilir seviyedeydi notumuz. 2016’de B, 2017’de A-, bu sene A+ oldu. 2 basamak birden artış çok zordur, hem de böyle zor bir dönemde.. Bizim için tarihi bir başarı olduğu kadar sektör için de umut verici bir gelişme. Türkiye’deki gayrimenkul firmaları arasında böyle yüksek bir kredi notuna sahip başka firma yok" dedi. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.