Arda Elektrik 2023’te Ekibini ve Bayi Sayısını Artırarak Büyüyecek

Arda Elektrik 2023’te Ekibini ve Bayi Sayısını Artırarak Büyüyecek

Elektrik sektöründeki birçok büyük markanın bölge bayiliğini üstlenen, 48 kişilik ekibi ve 350’den fazla alt bayisiyle geniş bir satış-pazarlama ağı oluşturan Arda Elektrik, 2023 yılında hem ekibini hem de bayi sayısını artırarak büyümeye devam edecek.

A+A-

Orta gerilim, alçak gerilim, kablo, şalt malzemeleri ve aydınlatma ürünlerinde ulusal markaların Ege Bölgesi toptan dağıtıcılığını yapan Arda Elektrik’in ortakları Fikret Vatansever ve Erhan Arpaguş 2023 hedeflerini anlattı.

Yeni bölgeler, yeni bayilikler

Pınarbaşı’nda 4,5 dönümlük bir arsa yatırımı yaptıklarını belirten Fikret Vatansever, “Sürekli büyüyen bir firma olduğumuz için mevcut yerimiz bize yetmemeye başladı. Yeni bir yere taşınmak için arsa arayışına girdik. Pınarbaşı’nda 4,5 dönümlük bir arsa satın aldık. Bu arsamızda 7.500 metrekare kapalı alana sahip yeni bir tesis inşa edip merkezimizi buraya taşıyacağız. Hacimli ürünlerimizin sevkiyatını buradan yöneteceğiz. 2023’te yeni genel müdürümüz Yener Çınar’ın da ailemize katılmasıyla beraber yeni bölgeler ve yeni bayiliklerle satış ağımızı daha da büyüteceğiz. Arda Elektrik, Ege Bölgesi’nin tamamına hizmet veren bir firmadır. Bölgeye çok hakimiz ancak daha ulaşmamız gereken müşterilerimiz de var. Bunlara da ulaştığımızda yeni bölgelerde de genişlemeye devam edeceğiz. Viko markasında bölge lideriyiz. Özellikle renkli serilere çok talep var. Projelerde çok fazla tercih ediliyor. Önümüzdeki dönemlerde stoklarımızı artıracağız. Legrand satışlarında Türkiye’de ilk 6’dayız. Mutlusan’ın iyi bir bayisiyiz. Kablo, hücre ve trafo satışlarında çok iyi bir noktadayız. Önümüzdeki dönemde bir aydınlatma markasını da portföyümüze ekleyerek ürün gamımızı artıracağız” dedi.

Rekabet artacak

“2023 yılını seçim öncesi ve seçim sonrası diye ikiye ayırıyoruz. Seçimden önce finansmana erişim daha kolay seçimden sonra daha zor olacaktır. Genel seçimlerden sonra gayrimenkul yatırımlarının bankacılık ve finans tarafına kayacağını düşünüyorum” diyerek 2023 yılı piyasaları ile ilgili analizlerini paylaşan Erhan Arpaguş ise Arda Elektrik olarak hedeflerini şu ifadelerle anlattı: “Arda Elektrik olarak hem yerimizi hem de ekibimizi büyütmeye çalışıyoruz. Bölgemizdeki her noktaya ulaştıktan sonra, daha geniş coğrafyalara açılma düşüncemiz var. Üretici firmalarımızla beraber istikrarlı bir büyüme hedefliyoruz. İşimizi bilinçli olarak yapıyoruz. 2023 yılının biraz daha zor geçeceğini öngörüyoruz. 2023’te enflasyonun düşmesiyle beraber fiyat rekabeti artacak ve karlılıklar düşecektir. İşini bilinçli yapan firmalar devamlılığını sağlayacaktır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.