Ant Yapı 3 Ülkede 30'u Aşkın Proje İnşa Ediyor

Ant Yapı 3 Ülkede 30'u Aşkın Proje İnşa Ediyor

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde yer alan Türkiye’nin en büyük 6. müteahhitlik şirketi Ant Yapı 3 ülkede 30'u aşkın projeyi eş zamanlı olarak yürütüyor.

A+A-

Bugün müteahhitlik, proje ve gayrimenkul geliştirme olmak üzere inşaat sektöründe özellikle üst yapıda uzmanlığını derinleştiren Ant Yapı; birçok ülkede konut, otel, ofis, alışveriş, kültür veya spor merkezi, havalimanı gibi çok çeşitli fonksiyonlarda yapılar üretiyor. Dünyanın en büyük 100 inşaat firmasından biri olan Ant Yapı’nın yurt dışında 100’ü aşkın tamamlanmış projede imzası bulunuyor. Ant Yapı şu anda Rusya, İngiltere ve Amerika’da olmak üzere 3 ülkede, eş zamanlı olarak 30 u aşkın proje inşa ediyor.

10 MİLYON METREKARE ÜZERİNDE PROJEYE İMZA ATTI

90’lı yıllarda başlayan ve 2000’li yıllardaki yeniden yapılanması sonrasında devam eden faaliyetleriyle ANT YAPI, hem yurt içi hem de yurt dışında çeşitli konut, rezidans, otel, okul, kültür merkezi, iş merkezi, alışveriş merkezi, eğlence merkezi gibi projeleri başarıyla hayata geçirdi. Projelerin ve taahhütlerin başarıyla gerçekleştiren ANT YAPI, kurulduğu günden bugüne 10 milyon metrekarenin üzerinde projeye imza attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.