Anahtar Teslim Mutluluk!

Anahtar Teslim Mutluluk!

Kapı işinin yüzde 50’sinin üretim yüzde 50’sinin montajdan oluştuğunu ifade eden Cesa Ege Yapı ortağı Kenan Erdoğdu, “Fabrikada ürettiğimiz kapıların montaj hizmetini de kendimiz veriyoruz. Anahtar teslim mutluluk hizmeti veriyoruz” dedi.

A+A-

1972 yılından beri İstanbul’da kapı üreten Cesadoor ayda 14 bine yakın kapının satışını gerçekleştiriyor. Esenyurt’ta 12 bin 500 metrekarelik alan üzerinde üretim yapan Cesadoor’un tüm Türkiye’de 60 bayisi bulunuyor. Kapıların yüzde 25’i yurt dışına ihraç ediliyor.

PVC, lake, melamin, kaplama ve özel seri kapılar üreten firma; dayanıklı ve kullanışlı olduğu ve lake kapılara göre daha uygun fiyatlı olduğu için ağırlıklı olarak PVC membran kapılar üretiyor. 2015 yılında Cesadoor’un yönetim kurulu başkanı Cengiz Mutlu, Cesadoor Ege Bölge Müdürü Kenan Erdoğdu ve Kubilay Camcı ortaklığıyla Cesa Ege Yapı kuruldu. Cesadoor’un Ege Bölge Müdürlüğü’nü yürüten Cesa Ege Yapı aynı zamanda müteahhitlik faaliyetlerinde de bulunuyor. Ege Bölgesi’nde ayda 400-500 olan kapı satışını 3.000’e çıkaran Cesa Ege Yapı, son yıllarda kentsel dönüşüm projelerine de yoğunlaştı.

kenan-erdogdu.jpg

Pazarlamacı sayımızı değil usta sayımızı artırıyoruz

Müşterilerin Cesadoor’u tercih etmesinin en önemli sebebini çok fazla modele sahip olması olarak açıklayan Cesa Ege Yapı kurucu ortaklarından Kenan Erdoğdu, “100’e yakın model 50’ye yakın renk seçeneğimiz var. Aksesuarda sektöründe en iyi firmalarla çalışıyoruz. MDF kalınlığımız standardın 1,5 kat üzerinde. İç dolguları MDF’lerle destekliyoruz. Mobilyacının kapı konusunda en çok yaşadığı sorun kapının dönmesidir. İthal ladin ağacı fırınlanmış bir seren kullanarak kapının dönmesini engelliyoruz. Kapı işinin yüzde 50’si kapı üretimi yüzde 50’si montajdan oluşuyor. Montaj hizmetini de kendimiz veriyoruz. Kendimiz üretip kendimiz takıyoruz. Bünyemizde çalışan 14 ustamız var. Montaj konusunda çok iddialıyız. MDF, fabrikanın kapısından girdikten sonra bitmiş kapı olarak nihai tüketici ile buluşuyor. İnsanlara anahtar teslim mutluluk hizmeti veriyoruz. 3 yıl boyunca da servis hizmeti sağlıyoruz. Üretimde hedeflediğimiz adetleri yakaladık. Hedefimiz müşterilerimizi daha fazla mutlu etmek. Müşteri memnuniyetini çok daha fazla artırmak. Pazarlamacı sayımızı değil usta sayımızı artırmayı hedefliyoruz. Mağaza ve bayi sayımızı da artıracağız. İnşaat tarafında ise kat maliklerini daha çok mutlu etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Dönüşümde ‘kişiye özel daire’ modeli

İnşaat sektöründe uzun süredir var olduklarını belirten Erdoğdu, kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarından şu şekilde bahsetti: “Cesa Yapı, İstanbul’da uzun süredir konut projeleri üretiyor. Cesa Ege Yapı olarak İzmir’de de kentsel dönüşüm projeleri üstleniyoruz. Şu anda inşaatı devam eden 2, anlaştığımız 7 projemiz var. Kentsel dönüşüm güvene dayalı. Hem inşaat kalitemizle hem de finansman gücümüzle güven veriyoruz. Kentsel dönüşümde farklı bir model geliştireceğiz. Standart bir daire yerine her müşterinin talebine göre farklı daireler yapacağız. Kat malikleri belli fiyat aralığında istediği seramiği, mobilyayı, parkeyi seçebilecek. İnsanların bireysel isteklerini gerçekleştireceğiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.