Altın Orman İkinci Kez El Değiştirdi!

Altın Orman İkinci Kez El Değiştirdi!

Kavuklar tarafından yapılması planlanan ancak yaşanan sıkıntılar nedeniyle Ankara Merkezli Gordion Grup'a devredilen Altın Orman projesi bir kez daha el değiştirdi. Gordion'un inşaatı başında bıraktığı projeyi İstanbul merkezli Kalamış Yapı tamamlayacak.

A+A-

2015 yılında Kavuklar tarafından satışa çıkarılan Altın Orman projesi 3. kez müteahhit değiştirdi. Kavuklar'ın yaşadığı sıkıntılar nedeniyle başlayamadığı projeyi 2018 yılında Ankara merkezli Gordion Grup üstlendi. Projenin zemin iyileştirme çalışmalarına başlayan ancak 2018 ekonomik krizinden dolayı finansman sıkıntısı çeken Gordion yeni başladığı projeyi durdurmak zorunda kaldı. 4 yıldır temel aşamasında olan projeyi İstanbul merkezli Kalamış Yapı üstlendi.

Bornova Altındağ'da bulunan Altın Orman projesinin inşaatını üstlenen Kalamış Yapı 36 ay 0 faiz kampanyası ile satışa başladı.

altin-orman-bornova.jpg

PROJE ÖZELLİKLERİ

3 bloktan meydana gelen Altın Orman projesi 1.215 konut ve 6 ticari birimden meydana geliyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı projede dairelerin yüzde 80’i deniz, yüzde 20 ise orman manzaralı. 38 dönümlük arazi üzerinde dikey mimari olarak yükselen projede geniş sosyal alanlara da yer verildi. 

Projenin içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, Fitness, sauna, seyir terasları, çocuk oyun alanı, güvenlik, piknik alanları ve daha birçok sosyal imkan bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum