Algüller, Bodrum’da Erişilebilir Konutlar İnşa Edecek

Algüller, Bodrum’da Erişilebilir Konutlar İnşa Edecek

2022-2023 döneminde 6 yeni projeye başlayacak olan Algüller İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Tolga Algül, orta kesime hitap eden daha daha çok kişinin Bodrum hayalini gerçekleştirebileceği projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti

A+A-

1973 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir ailenin ferdi olan Tolga Algül, Algüller İnşaat şirketini kurarak konut projeleri geliştirmeye başladı. Babası ve abisi inşaat mühendisi olan Tolga Algül, ailede iki inşaat mühendisinin olmasının yeterli olduğuna kanaat getirerek matematik mühendisliği eğitimi almaya karar verdi. Analitik düşünme ve çözüm odaklı olma noktasında iyi bir altyapıya sahip olduklarını belirten Algül, “Bu da farklılık yaratmanızı sağlıyor” dedi.

6 proje start alacak

İstanbul’dan Bodrum’a taşınma sürecini de anlatan Algül sözlerine şu şekilde devam etti: “İnşaat sektöründe yarım asırlık bir kültürümüz var. Ağırlıklı olarak İstanbul’da inşaat yaptık. 2017 yılında Bodrum’da yaşama ve yatırım yapma kararı aldık. 2017’de proje geliştirmeye başladık. İlk inşaatımızı 2019 yılında hayata geçirdik. Bodrum’da 4 proje hayata geçirdik. 2 projeyi teslim ettik, 2 projeyi de bu yıl içerisinde teslim edeceğiz. Önümüzdeki dönemde Bodrum’daki yatırımlarımızı artıracağız. Arsa yatırımlarımızı gerçekleştirdik. 2022-2023 döneminde kendi arsalarımız üzerinde 6 yeni projeye başlamayı hedefliyoruz.”

İhtiyaca yönelik projeler

Bodrum’un cazibesini koruyacağını ve önümüzdeki dönemde de ilgi odağı olacağını ifade eden Algül, “Bodrum her anlamda beklentilerimizi karşıladı. Türkiye’deki en iyi arz-talep dengesi Bodrum’da. Türkiye’nin üstünde bir marka olma yolunda ilerliyor. Yurt dışı kaynaklı talebin daha da artacağına inanıyoruz. Bu talep devam ettikçe inşaat arzı ve fiyatların artması kaçınılmaz. İnşaat konusunda deneyimimiz vardı. Bodrum konusunda iyi bir deneyim sağladık. Projelerimizi tamamen ihtiyaca yönelik geliştiriyoruz. Bölgeyi iyi analiz edip, müşterilerin taleplerini dikkate alıp nitelikli projeler üretirseniz her zaman bir adım önde olursunuz. İhtiyaca yönelik projeler geliştirdiğimizden daha fazla hedef kitleye hitap edebiliyoruz. Daha az sayıda anahtar, daha yüksek fiyatlı villalar yapmaktansa; orta kesime hitap eden daha erişilebilir konutlar inşa etmeyi tercih ediyoruz. Yani daha çok kişiye dokunabileceğimiz, daha çok kişinin Bodrum hayalini gerçekleştirebileceği projeler yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.