Ağustos 2018'de Satışa Çıkacak Konut Projeleri

Ağustos 2018'de Satışa Çıkacak Konut Projeleri

Yaz aylarında inşaat sektörü en durgun zamanlarını yaşıyor. Çoğu firma lansman için sonbahar ve İlkbaharı tercih ederken bazı projeler yaz ayında lansman fırsatları ile satışa çıkmayı tercih ediyor. İşte Ağustosta lansmana çıkacak projeler.

A+A-

Ağustos 2018'de satışa çıkacak olan yeni projeler lansman öncesi indirimlerle alıcılarını bekliyor. İşte Ağustos 2018'de satışa çıkacak konut projeleri...

1-Colorist Panorama

colorist-panaroma.jpg

Şile'de CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor. Lansman öncesine özel yüzde 10 indirim imkanı sunulan projede 1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks daireler bulunuyor.

2-Collet Avcılar

collet-avcilar.jpg

396 adet bağımsız birimin yer aldığı Collet Avcılar projesi Batı Yapı imzası ile yükseliyor. 269 adet konutun bulunduğu projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. 2020 Aralık'ta teslim edilecek olan Collet Avcılar'da daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Projede lansman öncesine özel indirim imkanları sunuluyor.

3-Merkez Ankara

merkez-ankara.jpg

Ankara Ego Arazisi üzerinde yükselen Merkez  Ankara  projesi Ağustos ayı içerisinde satışa çıkyor. Pasifik-Çiftay Ortaklığı’nın 2015'te Emlak Konut ihalesinden aldığı Ego Arazisi üzerinde hayata geçirilen proje 125 dönüm arsa alanına sahip. 650 bin metrekare satılabilir-kiralanabilir alana sahip Merkez Ankara projesi tek parselde Türkiye’nin en büyük karma kullanım projesi olacak.

4-İdealist GYO Şile

idealist-gyo-sile-001.jpg

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şile'de inşa ettiği yeni projesi Ağustos ayı itibariyle satışa çıkacak. 17 bin 933 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede konutlar ve ticari birimler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.