Ada Outlet AVM Satıldı

Ada Outlet AVM Satıldı

Sakarya’nın en büyük AVM’lerinden olan Ada Outlet satışını Cushman & Wakefield gerçekleştirdi. Ada Outlet AVM'yi, Sakaryalı firma Akgün Grup satın alındı.

A+A-

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield, Türkiye’de gerçekleştirdiği önemli projelerine bir yenisini daha ekledi. Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezi yatırım ve yönetim firması olan Klepierre’in Sakarya’nın Erenler ilçesinde bulunan yatırımı Ada Outlet’in satış işlemi gerçekleştirildi.

Sakarya’nın ilk alışveriş merkezi olan Erenler’deki Ada Outlet AVM, Sakaryalı firma Akgün Grup tarafından satın alındı.

Yatırımcılar fırsatları değerlendiriyor

Cushman & Wakefield Türkiye aracılığı ile satışı gerçekleştirilen Ada Outlet, yaklaşık 25.500 metrekare kiralanabilir alana sahip olurken, bünyesinde CarrefourSA, Tekzen, Mavi, Defacto ve D&R gibi önemli markaları barındırıyor.

Cushman & Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden, satışa ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada “Alıcı ve satıcı açısından stratejik planlama ve danışmanlık sürecini yürüttüğümüz Ada Outlet’in satış işlemini tamamlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca zorlu geçen pandemi sürecinin gayrimenkul sektörü üzerindeki etkilerini birlikte gözlemledik. Pandemiyi geride bırakırken, yatırımların ve yatırımcı ilgisinin devam ettiğini görmek ayrıca sevindirici.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.