Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na Yeni Ev Alacak

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na Yeni Ev Alacak

Şeyma Subaşı'nın oturduğu evi 50 milyon TL'ye sattığı iddia edilen Acun Ilıcalı konuştu. Evi 100 milyona aldığını söyleyen Ilıcalı evin henüz satılmadığını, pazarlığın devam ettiğini ve Subaşı'na yeni ev alacağını söyledi.

A+A-

Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'nın yaşadığı villayı 50 Milyon TL'ye sattığı iddia edilmişti. Ilıcalı'dan iddialara ilişkin açıklama geldi.

"ŞEYMA SOKAKTA KALMAYACAK"

Konuyla ilgili konuşan Ece Erken, "Acun Ilıcalı dün ikimizi de aradı. Dün yaptığımız haberde villanın 50 milyon TL'ye satıldığını duyurmuştuk. Acun Ilıcalı evin satışı için pazarlıkların devam ettiğini söyledi. O ev yaklaşık 100 Milyon TL'ye alınmış ve 50 Milyon TL'nin üzerinde bir fiyata satacağını ayrıca Şeyma Subaşı'nın sokakta kalmayacağını; yaptıkları protokol gereği Şeyma Subaşı'na başka bir ev alacağını söyledi." açıklamasında bulundu.

"BEN DE ZATEN AYRILACAKTIM"

Daha önce bu tarz haberlerle ilgili açıklama yapan Subaşı ise şu ifadeleri kullanmıştı: "Boşanma işlemi gerçekleşince Acun kendi iradesiyle evi satmayı uygun buldu. Ben de zaten evden ayrılacaktım. Çünkü ev gerçekten büyük ve biz evde kızım, bakıcısı ve ben yaşadığımız için orada kalmaya devam etmek uygun değildi benim için de."

Yaptıkları protokol gereği Subaşı'na yeni bir ev alacağını açıklayan Acun Ilıcalı, ayrıca evin değerinin 100 milyon TL olduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.