A Plus Müşteriler İçin A Plus Projeler Üretiyoruz

A Plus Müşteriler İçin A Plus Projeler Üretiyoruz

1975 yılından itibaren İzmir ve çevresinde 40’ı aşkın proje geliştiren Süsler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Kurtuldu, konut tercihinde yüksek kalite ve konfora öncelik veren müşteriler için A Plus projeler ürettiklerini söyledi.

A+A-

Yarım asırlık köklü bir geçmişe ve etkileyici bir portföye sahip Süsler İnşaat A.Ş.’nin yönetici koltuğunda şu an üçüncü kuşak oturuyor. İlk günden itibaren tüm paydaşlar için kalite ve güvenliği kurum kültürünün merkezine alan şirket, lüks konutlar inşa etmeye devam ediyor.

2003 yılında şirkete adım atan ve 2008'den itibaren tam zamanlı çalışan şirketin genç yöneticisi Hakan Kurtuldu ile son projeleri Grand Hill Ayayorgi’de projeleri ve gelecek planları hakkında görüştük.

İzmir’in birçok bölgesinde proje geliştirdiklerini ve yatırımlarını son yıllarda Yarımada bölgesine kaydırdıklarını ifade eden Hakan Kurtuldu, "Kuruluşumuzun ilk yıllarında özellikle Alsancak olmak üzere kentin çeşitli bölgelerinde çok sayıda proje geliştirdik. Odağımız İzmir olmakla birlikte çevre illerde de birçok proje tamamladık. Son 30 yıldır sadece kendimize ait arsalarda konut inşa ediyoruz” dedi.

susler-insaat-cesme.jpg

Güzelbahçe- Urla- Çeşme hattındayız

İnşaat faaliyetlerini son 10 yılda Güzelbahçe, Urla ve Çeşme’de yoğunlaştırdıklarını vurgulayan Hakan Kurtuldu, “Son olarak Çeşme’deki Grand Hill Ayayorgi projemizi bitirdik. Bu bölgelerde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Özel Villalar tasarlayıp inşa etmenin daha keyifli olması ve bu bölgelerin Türkiye'nin her yerinden talep görmesi bizim buralarda iş yapma sürekliliğimizi sağladı" diye ifade etti.

Çevreye Duyarlı Projeler

Üst kalite ve özel projeler ürettiklerinin altını çizen Hakan Kurtuldu, "Özel projeler ürettiğimiz için inşaatın tüm aşamalarında kullandığımız ürünlerin tamamı da birinci sınıf kalitede oluyor. İşçilik olarak da her zaman çok iyi bir noktadayız. Detaylara çok önem veriyoruz. Belli bir müşteri portföyüne hitap ettiğimiz için de yatırımlarımızı yine hedef kitlemizin rağbet gösterdiği Çeşme ve Urla'da gerçekleştirmek istiyoruz" dedi. Tüm projelerinin finansmanını öz sermayeleri ile sağladıklarını belirten Hakan Kurtuldu, en iyi projemiz her zaman bir sonraki  olduğu için aynı anda birkaç proje yürütmek yerine, bir projeyi tamamladıktan sonra diğerine başladıklarını söyledi. Kalite ve yenilikçi bakış açısından asla ödün vermeyeceklerini, gelecek nesillerin her zamankinden daha çok düşünülmesi gerektiğini belirten Hakan Kurtuldu, çevreye duyarlı, sürdürülebilir projeler konusuna daha da önem vereceklerini belirtti.

HUZUR VEREN VE ÜST DÜZEY KONFOR SUNAN YAŞAM ALANLARI 

Grand Hill Ayayorgi projesini tamamladıklarını ve yaz sezonuyla birlikte satışa sunacaklarını belirten Hakan Kurtuldu, proje hakkında şu detayları verdi:

“Projemizde her biri aynı konseptte olmak üzere yedi adet 4+1 villa yer alıyor. Grand Hill Ayayorgi’yi geliştirirken ‘Yeşil, doğanın en önemli rengidir' diyerek yola çıktık ve 600 ila 700 m2 arasında değişen arsa payları ile huzur veren, geniş yaşam alanları tasarladık. Her villaya ait özel havuzlarla konfor ve huzuru bir arada sunmayı hedefledik. Yaşam alanlarında da ferah bir ortam yaratmak için salon yüksekliğimizi 6 metre olarak tasarladık. Merdivenlerde masif ahşap kullandık ve ferahlıktan ödün vermemek adına uçan merdiven şeklinde tasarladık. Yerden ısıtmalı villalarımızın tüm oda ve salonlarında Samsung kaset tipi klimalar ve alüminyum ısı yalıtımlı doğramalar kullandık. Ocak, fırın, mikrodalga, buzdolabı ve bulaşık makinesinde Siemens’i tercih ettik. Villaların peyzaj alanlarında farklı detaylar tasarladık. Akıllı ev sistemiyle donattığımız tüm villalarımızda iki araçlık özel otopark ve e-şarj istasyonu entegre ettik.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.