55 Bin Müşteriye Tek Tek Soruldu: Proje Satışlarında Öne Çıkan 5 Kriter

55 Bin Müşteriye Tek Tek Soruldu: Proje Satışlarında Öne Çıkan 5 Kriter

Dap Yapı yönetim kurulu başkanı Ziya Yılmaz 55 bin kişiye tek tek nasıl bir ev istiyorsunuz diye sorduklarını ve 5 noktanın ön plana çıktığını söyledi. Yılmaz, konut projelerinde öne çıkan talepleri de sıraladı...

A+A-

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Türkiye'nin Kovid-19 sürecinde hem sağlık hem de ekonomi alanında çok başarılı politikalara imza attığını dile getirerek, bu süreçte birçok büyük ülke çaresizlikle boğuşurken Türk ekonomisinde çarkların dönmeye devam ettiğini ifade etti.

PANDEMİ KONUT SEKTÖRÜNÜ ÇOK ETKİLEDİ

Kovid-19'un herkesin hayatına inanılmaz bir dokunuş yaptığına vurgu yapan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Salgın, özellikle konut sektörünü çok etkiledi. Özellikle barınmaya yönelik alanları yaptığımız için sektörün şapkayı önüne koyup neler yapması gerektiğini araştırdığı dönem oldu. Bu dönemde insanların beklentilerini, kaygılarını, evlerde yaşadıkları ihtiyaçların neler olduğunu anlamaya yönelik araştırmalar içerisindeydik. Uzman kadrolarımızla çok ciddi çalışmalar yaptık."

5 KRİTERDE VATANDAŞ NASIL BİR EV İSTİYOR

Yılmaz, yaptıkları araştırmada 58 binden fazla kişiye tek tek "siz nasıl bir ev istiyorsunuz?" diye sorduklarını belirterek, şunları söyledi: 

"Satışa çıktığımız projelerde beklentilere göre hızlı revizeler yaptık. Araştırmalarımızda 5 kriter öne çıktı. İnsanların koronavirüs sürecinde bir konuttan beklentilerine ilişkin şu 5 nokta öne çıktı: 'Proje içerisinde mümkünse yeşil alan olması, konutun doğa ile iç içe bulunması', 'konutun bahçeli, balkonlu veya teraslı olması', 'soğutma ve ısıtmanın yanı sıra tüm odaların birbirinden bağımsız havalandırma sisteminin bulunması', 'depreme dayanıklı binaların geliştirilmesi' ve 'asansöre ihtiyaç durulmadan çıkılabilecek noktada olması.'"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum