50 Yıllık Tecrübemizle  Sektörümüzde Öncü Konumdayız

50 Yıllık Tecrübemizle Sektörümüzde Öncü Konumdayız

İzmir’de 2 adet showroom ve 25.000 metrekarelik deposuyla  hizmet veren Kulalılar’ın 2. kuşak yöneticisi Bilgen Mercan, “50 yıllık tecrübemiz ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla inşaat malzemeleri sektöründe öncü konumdayız" dedi.

A+A-

İzmir’de 2 adet showroom ve 25.000 metrekarelik deposuyla  hizmet veren Kulalılar’ın 2. kuşak yöneticisi Bilgen Mercan, “50 yıllık tecrübemiz ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla inşaat malzemeleri sektöründe öncü konumdayız.”

50 yıldır inşaat malzemeleri sektöründe kesintisiz faaliyet gösteriyoruz diyen Bilgen Mercan şu ifadeleri kullandı:

1973 yılında babam Şevket Kulalı ve iki amcam tarafından Tarihi Kızlarağası Han’ının karşısındaki dükkanda kurulan şirketimiz 90'lı yıllardan itibaren biz 3 kardeşin aktif olarak şirkete dahil olması ile büyümeye devam ediyor.  11.000 kalem ürün çeşidi ile sektörde en büyük firmaların Ege bölge bayiliklerini yürütüyoruz. Kuzey’den güneye, 1.000’den fazla alt bayiyle hizmet veren geniş bir pazarlama ağı kurup atılımlarımızı ve faaliyet alanımızı genişletip pazar payımızı ve etki alanımızı arttırmaya devam ediyoruz.

kulalilar.jpg

Kadınların farklı bakış açıları ve estetik dokunuşları sektöre pozitif bir hava katıyor

Temsilciğini yaptığımız birçok önemli markaya değer katmak öncelikli hedeflerimiz arasında. Bunu gerçekleştirirken birlikte çalıştığımız ekip arkadaşlarımızın da mutlu olduğu bir çalışma ortamı yaratmayı amaçlıyoruz. Kadınların dönüştürücü gücüne inanarak kadın yöneticilere yer verirken başarımızın sırlarından birinin bu olduğuna inanıyoruz. Kadınların sektöre dokunuşunun hem estetik hem de farklı görüşler açısından pozitif etkileri olduğuna inanıyoruz.

İhracat şu anda en büyük önceliğimiz

En büyük hedeflerimizden biri de son yıllarda ciromuzda hatırı sayılır pay elde eden ihracat satışlarımızı daha da geliştirip, ülkemize ek katma değer yaratmak. Bu doğrultuda satışımızda en büyük payı alan Avrupa ve AB Birliği ülkelerine ilaveten potansiyeli olan yeni pazarlara da yöneliyoruz.

Yarım asırdır sektöre hizmet veren büyük bir şirket olarak her zaman insan odaklı çalışmayı tercih ettik. Çalışan ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem bizim başarımızın temeli oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.