5 Yıldızlı Otelleri Aratmayan Konutlar İnşa Ediyoruz

5 Yıldızlı Otelleri Aratmayan Konutlar İnşa Ediyoruz

Kuşadası’nda 20 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ada Vizyon İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı İbrahim Meral, “Metrekarelerimizi en iyi şekilde kullanıyoruz. İnsanların kendini 5 yıldızlı otelde hissedecekleri konutlar inşa ediyoruz” dedi.

A+A-

Kuşadası ağırlıklı olmak üzere çevre il ve ilçelerde taahhüt ve yap-sat projeleri yaptıklarını ifade eden İbrahim Meral, “Kuşadası dışında çeşitli illerde taahhüt projelerimiz oldu. Bugün itibariyle sadece yap-sat projeleri üretiyoruz. Kuşadası ve çevresinde 1.000’e yakın konut inşa ettik. Ürettiğimiz konutların büyük bir çoğunluğunu yurt dışındaki yatırımcılara satıyoruz. Yurt içinde İstanbul, İzmir, Ankara’dan müşteri portföyümüz var” dedi.

Avrupa standartlarında inşaat yapıyoruz

Devam eden yatırımları hakkında da bilgi veren Meral, “97 konut ve 8 ticari alandan oluşan bir projemiz devam ediyor. 1+1’den 4+1’e kadar daire seçeneklerimiz bulunuyor. Hem Kuşadası’na yerleşip 12 ay yaşam süren, hem de tatilini Kuşadası’nda geçiren bir müşteri portföyümüz var. Kuşadası, Türkiye’de konut talebinin en fazla olduğu sahil kenti. Nem oranının düşük olması, tarihi ve turistik alanları, uzun bir sahili olması sebebiyle çok yoğun talep alıyor. Pandemiden sonra talep daha da arttı. Kuşadası’nda zemin etüdü doğru yapılmış, Avrupa standartlarında inşaat yapıyoruz” dedi.

ada-vizyon-insaat.jpg

Doğadan aldığımızın 5 mislini doğaya veriyoruz

Müşterilerimize 12 ay tatili vadederek konutlar ürettiklerini belirten Meral sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Burada 12 ay yaşayabilecekleri bir yaşam alanı sunuyoruz. Hayatı kolaylaştıracak ve konforu artıracak yaşam alanları sunuyoruz. Metrekarelerimizi en iyi şekilde kullanıyoruz. Evin güneş ışığı alması olmazsa olmazlarımızdan. İnsanların kendini 5 yıldızlı otelde hissedecekleri konutlar inşa ediyoruz. Sadece bir beton kütlesi sunmuyoruz. Çevreci kimliğimizle ön plana çıkıyoruz. Doğadan aldığımızın en az 5 mislini doğaya kazandırtıyoruz. Bir inşaata başlarken ister istemez aldığımız bitkiler oluyor. Bunun en az 5 katı oranında ağaçlandırma yapıyoruz. Bu konuda çok hassas davranıyoruz. Son projemizde kullandığımız bitki yoğunluğumuz 10 projeye eşdeğerdir. Gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakmak gibi bir misyon taşıyoruz.”

ibrahim-meral-kimdir.jpg

Dünyanın her yerinden geliyorlar

Sürekli proje üreten bir firma olduklarının vurgusunu yapan Meral sözlerini şu şekilde bitirdi: “Kuşadası’nda konut üretip dünyanın her yerinden gelen insanların yaşayabilecekleri ve tatillerini geçirebilecekleri projeler üretmeye devam edeceğiz. Dünyanın her yerinden insanlar Kuşadası’na geliyor. Bu sayıyı artırmalıyız. Kuşadası’na yerleşen başka bir yerde yaşamayı düşünmüyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum