10 Yıllık Proje Satış Tecrübelerini ‘Key Rover’ Markasıyla İleri Taşıyacaklar!

10 Yıllık Proje Satış Tecrübelerini ‘Key Rover’ Markasıyla İleri Taşıyacaklar!

İzmir’deki önemli inşaat projelerinin satış birimlerinde 10 yıl boyunca görev yapan Murat Sarkuş ve Okan Çal Key Rower Gayrimenkul’ü kurdu. Çiğli’de Proje satış ağırlıklı faaliyet gösteren Key Rover ilerleyen yıllarda İzmir geneline açılmayı planlıyor.

A+A-

Murat Sarkuş ve Okan Çal 10 yıldır İzmir’deki büyük projelerin satış biriminde çeşitli görevlerde yer aldı.

Son 5 yıldır First Class Trust Union (FCTU) bünyesinde Marka 333 ve Marka 270 projelerinin tüm satış sürecini yönettikten sonra kendi şirketlerini açma kararı aldılar.

‘Anahtarcı’ anlamına gelen Key Rover gayrimenkul şirketini kuran ortaklar proje alanında yoğunlaşmayı hedefliyor.

Faaliyet alanı olarak yeni projelerin çok fazla olduğu Çiğli bölgesini seçen Key Rover ilerleyen yıllarda Karşıyaka, Bornova ve Bayraklı’da da ofis açmayı hedefliyor.

murat-sarkus.jpg

KEY ROWER GAYRİMENKUL: YAŞAM ANAHTARINIZ

10 yıllık bir deneyim söz konusu olduğu için artık yeni bir girişimde bulunma ihtiyacı hissettiklerini belirten Key Rover kurucu ortağı Murat Sarkuş, “10 yılın sonunda Okan beyle beraber artık kendi işimizi kurma kararı aldık ve Key Rover Gayrimenkul şirketimizi kurduk. Anahtarcı anlamına gelen bu ismi kullanmayı tercih ettik. ‘Yaşam Anahtarınız’ bizim sloganımız. İlk etapta Çiğli’de faaliyet göstermeyi tercih ettik. Bu bölgede konsept gayrimenkul şirketi konusunda bir açlık olduğunu gördük. Gelişime açık bir lokasyon. 5 yıldır Çiğli’de faaliyet gösterdiğimiz için çok hakim olduğumuz bir bölge” dedi.

PROJE UZMANLIK ALANIMIZ

Key Rover’in diğer kurucu ortağı Okan Çal ise proje alanında uzmanlaştıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi, “Proje bizim uzmanlık alanımız. Biz gayrimenkul işine girdiğimiz günden bu yana hep proje tarafında yer aldık. Proje tarafında ağırlıklı olacağımız gibi ikinci el gayrimenkullerin satış ve kiralama işlemlerini yeni ekip arkadaşlarımızla beraber yürüteceğiz. Kısa süre içerisinde 10 kişilik ekip kurmayı düşünüyoruz. Bina yönetimi konusunda da ciddi talepler alıyoruz. İlerleyen dönemde bu alanda da faaliyet göstermeyi planlıyoruz.”

okan-cag.jpg

ASIL HEDEFİMİZ 2021

Okan Çal sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Yaklaşık 1 aydır hizmet veriyoruz. Talep çok fazla olduğu için ofis açma sürecini hızlandırdık. Müşteri portföyümüzden çok fazla talep alıyoruz. Hem proje satış hem de kiralama bakımından iyi rakamlar yakaladık. Konut kredi faizlerinin artması ve pandemi sürecinden dolayı piyasalar biraz durgunlaşmaya başladı. Bizim asıl hedefimiz 2021 yılı. 2021 yılından itibaren Key Rover ismi daha çok duyulacak.”

MARKA 333’ÜN SATIŞ VE KİRALAMADA TEK YETKİLİSİ

Marka 333 yönetimiyle sözleşme imzalayarak 3 yıllığına sitedeki satış ve kiralama işlemlerinde tek yetkili olduklarını belirten Murat Sarkuş, “Projedeki 338 dairenin kiralama ve satışında tek yetkili Key Rover Gayrimenkul’dür. Projemizde çok fazla talep var. Üniversite öğrencilerinin uzaktan eğitim görmesine ve üniversite öğrencilerine kiralama faaliyetlerinin düşmesine rağmen sitede doluluk oranı yüzde 95 civarında. Kiralama taleplerine yetişemiyoruz.  Organize sanayi bölgesine çok yakınız. Bu bölge çok hareketli bir bölge. AOSB’deki beyaz yakalılar, Ana jet üstündeki komutanlar Marka 333’te oturuyor. Yakın zamanda da Marka 270 projesinin de satış ve kiralama yetkilisi olacağız” dedi.

UZUN VADEDE KARŞIYAKA, BORNOVA VE BAYRAKLI’DA DA OFİS AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Key Rover Gayrimenkul olarak Çiğli ile sınırlı kalmak istemediklerini belirten Sarkuş, “10 yıl içerisinde Karşıyaka Bornova ve Bayraklı bölgesinde ofis açmayı düşünüyoruz. Şu anda diğer ilçelerde portföylerimiz var. Ancak Çiğli’de iyice gelişip büyüdükten sonra diğer bölgelerde ofis açmayı daha doğru buluyoruz” dedi

HANGİ PROJELERDE YER ALDI?

1986 İzmir doğumlu Murat Sarkuş 10 yıl boyunca proje satış başta olmak üzere 2. El konut satışı ve bina yönetimi konusunda faaliyetlerde bulundu. Soyak ve Gözde Grubu’nun projelerinde satış sorumlusu olarak görev yapan Murat Sarkuş son 5 yıldır FCTU bünyesinde çalışıyor. Sarkuş son olarak Marka 333 ve Marka 276 projelerinin satış müdürlüğünü yaptı.

Okan Çal da yaklaşık 10 yıl boyunca proje satışlarında yer aldı. Gözde Grubu projeleri, Boliva Bornova, Atek Adress projelerinde görev aldıktan sonra 5 yıl boyunca FCTU bünyesinde ağırlıklı olarak proje satış birimlerinde görev aldı. Son olarak Marka 333 ve Marka 270 projelerinin satışında görev aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.