Tekirdağ Süleymanpaşa Kentsel Dönüşüm Son Durum

Tekirdağ Süleymanpaşa Kentsel Dönüşüm Son Durum

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesindeki kentsel dönüşüm alanları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin düzenlediği toplantıda masaya yatırıldı.

A+A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Belediyesi ile birlikte Süleymanpaşa ilçesindeki kentsel dönüşüm alanlarının değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Encümen Odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener de katılım gösterdi.

Yapılan toplantıda, Süleymanpaşa ilçesindeki kentsel dönüşüm alanları değerlendirilirken, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı da konunun detaylı bir şekilde ele alındığı bir sunum da yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.