Nef Eski Ev Alıp Yeni Ev Veriyor

Nef Eski Ev Alıp Yeni Ev Veriyor

Nef, eski projelerinden ev alan yatırımcılarının evlerini satın alıp yeni projeden ev veriyor. 31 ekim tarihine kadar sürecek kampanya İstanbul'daki 4 projesinde geçerli olacak.

A+A-

Nef, oturduğu evi ya da gayrimenkul yatırımını kazanca çevirmek isteyenler için Ev Yenileme Kampanyası başlattı. Nef, kampanya kapsamında müşterilerin eski evleri alarak yerine Nef projelerinden yeni bir ev alma fırsatı sunuyor. Kampanya Nef Basın Ekspres, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievlerve Nef Reserve Kandilli’de geçerli olacak.

ESKİ EVİ GÜNCEL DEĞERİNDE ALACAK

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin tapulu evleri güncel değerleri üzerinden alınacak. Hesaplama alanında uzman SPK onaylı ekspertizlerin raporları doğrultusunda belirlenecek ve yeni ev alımlarında peşinat olarak sayılacak. Yeni ev ile eski ev arasından fiyat farkı ise Nef tarafından müşterilere sunulan kişiye özel ödeme seçenekleri ile ister peşin ister vadeli olarak ödenebilecek.

KAMPANYADA SON GÜN 31 EKİM

2018 yılında 2 bin 500’ün üzerinde konut teslimi yapan Nef, Ev Yenileme Kampanyası ile birlikte yeni ev almak ya da yatırım için alınan evi satmak zorunda kalan müşterilerini güncel fiyatlarla alarak satma derdinden kurtarıyor.

Nef Basın Ekspres, Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler ve Nef Reserve Kandilli projelerinde 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla peşinatsız ev sahibi de olunabiliyor. 31 Ekim 2018’e kadar devam edecek olan Nef’in kampanyası sınırlı sayıdaki konut için geçerli.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.