ZiyamON Yaman Sitesi’nde 2017 Fiyatları Devam Ediyor

ZiyamON Yaman Sitesi’nde 2017 Fiyatları Devam Ediyor

Ziyam İnşaat tarafından Bayraklı’da hayata geçirilen ZiyamON Yaman Sitesi’nde fiyat artışları ötelendi. Ziya Dağlıer, “İnşaat malzemelerine gelen zamları fiyatlarımıza yansıtmadık. Lansman fiyatlarımız nisan ayına kadar geçerli olacak” dedi.

A+A-

İzmir Bayraklı’da İbrahim Hakkı caddesine yakın bir mesafede hayata geçirilen ZiyamON Yaman Sitesi 13 katlı tek blok olarak inşa ediyor.  Daireler 7. Kattan itibaren deniz manzarası görüyor. Tamamı 180 metrekare büyüklüğünde 3+1 dairelerden oluşan projede toplam 46 daire ve 1 ticari alan yer alıyor.

ziyam-insaat-bayrakli-projesi.jpg

BU METREKAREDE BU FİYATA BAŞKA EV YOK

Bölgedeki en büyük metrekareli evleri en uygun fiyata sattıklarını ifade eden Ziyam İnşaat yönetim kurulu başkanı Ziya Dağlıer, “Şehir merkezinde arsa kalmadığı için evlerin metrekareleri küçültülüyor. Biz dairelerimizi ailelerin ferah bir yaşam sürebileceği bir şekilde tasarladık. Metrekareleri yükseltirken fiyatları uygun tuttuk. Şehir merkezinde bu metrekarede bu fiyata bir daire bulabileceğiniz başka bir proje yok. Artık bu büyüklükte daireler üretilmiyor” dedi

FİYAT ARTIŞI NİSANA ERTELENDİ

Yılbaşında yapılması planlanan fiyat artışını Nisan ayına kadar ertelendiklerini belirten Dağlıer sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Demir ve beton fiyatları yüzde 100 zamlandı. Diğer inşaat malzemeleri de aynı şekilde yüksek zamlar gördü. Ancak biz bu zamların hiçbirini tüketiciye yansıtmadık. Aradaki farkı kendi kar payımızdan karşıladık. Yılbaşında yapmayı planladığımız zammı da nisan ayına kadar erteledik. Müşterilerimize elimizden gelen tüm kolaylıkları sağlıyoruz. Lansman fiyatlarıyla daire alanlar teslimlerden sonra yüzde 50’den fazla prim sağlayacak.”

ziya-daglier.jpg

KUŞ SESİNDEN BAŞKA SES YOK

Projenin İzmir’in en nezih bölgelerinden birinde hayata geçirildiğini belirten Dağlıer, “Projemizin hayata geçirildiği mahalle İzmir’deki en düzenli yapılaşmanın olduğu, yeşil alanının en fazla olduğu mahallerin başında geliyor. Sabah uyandığınızda kuş sesi dışında başka bir ses duymuyorsunuz. Çok sakin, çok huzurlu bir bölge. Aynı zamanda şehir merkezinin tam içerisinde. İzmir’in yeni kent merkezine, Ege Üniversitesi’ne, İzmir Adliyesi’ne sağlık kuruluşları ve alışveriş merkezlerine çok yakın mesafede bulunuyor. 1 kilometre uzaklıktaki Çevreyolu bağlantısıyla İzmir’in her tarafına kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Projenin sosyal olanakları;

Fitness Salonu

Etkinlik Salonu

Çocuk oyun alanı

Peyzaj alanları

Açık otopark

Ortak Depo

Akıllı ev sistemi

4’lü ankastre seti (Ocak, fırın, bulaşık makinesi, davlumbaz)

Her dairede klima

Otomatik panjur

Merkezi sistem doğalgaz

Merkezi uydu sistemi

Görüntülü diafon

ZiyamON Yaman Sitesi İletişim Bilgileri:

Telefon: 0232 348 40 40

Web adresi: www.ziyaminsaat.com.tr

 

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.