Yılbaşına Özel Kampanya Yapan 5 Proje!

Yılbaşına Özel Kampanya Yapan 5 Proje!

Yılbaşı öncesi konut projeleri kampanya yarışına devam ediyor. İşte son olarak yılbaşına özel indirim ve ödeme kolaylığı sağlayan 5 konut kampanyası....

A+A-

2017’yi geride bırakmaya sayılı günler kaldı. İnşaat yatırımcıları 2018’e “ev”li olarak girmek isteyenlere yılbaşına özel düzenledikleri kampanyalarla birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. 



PİAZZA PEŞİNDE İNDİRİM ÇEKİ VERYOR
Maltepe’de yükselen Rönesans Piazza projesinde yılsonuna özel peşin ödemelerde yüzde 12 indirime ek olarak indirim çeki veriyor. 6 ay sonra konut teslimleri yapılması planlanan Piazza Maltepe projesinde 1+1’den 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Fiyatlar 641 bin TL’den başlıyor. Kampanya kapsamında peşinde yüzde 12 indirime ek olarak 50 bin TL’ye kadar indirim çeki veriliyor.



ZER KARTAL’DA PEŞİN FİYATINA BANKA KREDİSİZ 72 AY 0 FAİZLE
Zer Kartal projesinde 2018 yılına özel düzenlenen kampanya kapsamında banka kredisi kullanmadan 72 ay vade farksız taksit imkan  ı sunuluyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunulan Zer Kartal fiyaları 367 bin 500 TL’den başlıyor. Metrekare birim fiyatları 4 bin 900 TL’den başlangıç gösteren projede yüzde 30 peşinat veriliyor kalan konut bedeli ise 72 ay vade farksız taksitle ödeniyor.



THE MANDARİNS FAİZİ SIFIRLADI
The Mandarins Acıbadem projesinde yılbaşına özel düzenlenen kampanya kapsamında 60 ay 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. Buna göre yüzde 20 peşinat veriliyor kalan konut bedeli ise 60 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Projede ilk etap Mayıs 2018’de, ikinci etap ise  Ağustos 2020’de teslim edilmesi planlanıyor.



ÇUKUROVA BALKON’DA DÖRT DÖRTLÜK FIRSAT
Kartal’da yükselen Çukurova Balkon projesinde yeni yıl kampanyası kapsamında 4 farklı seçenek sunuluyor. Oturuma hazır olan Çukurova Balkon’da, tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin ve yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Diğer seçeneklerde ise vade farksız olarak; yüzde 50 peşin, yüzde 25 Ocak 2018’de, yüzde 25 Ocak 2019’da ödeme veya yüzde 10 peşin ile kişiye özel ödeme planı sunuluyor.  1+1’den 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alan Çukurova Balkon fiyatları 395 bin TL’den başlıyor.



ZER’DEN “MUHTEŞEM” KAMPANYA
Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları projesinde yılbaşına özel düzenlenen kampanya kapsamında banka kredisiz 101 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor. 31 Aralık’a kadar geçerli olan kampanya son 8 daire için geçerli. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alan proje Fikirtepe’de kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.