Yeni Teknik Kadromuzla Markamızı Daha İleriye Taşıyacağız

Yeni Teknik Kadromuzla Markamızı Daha İleriye Taşıyacağız

Gürkayalar İnşaat’ın 2. kuşak yöneticileri Mimar Sedat Kaya, İnşaat Mühendisi Fırat Kaya ve Avukat Özgür Kaya kardeşler, babaları tarafından kurulan şirketi daha da ileriye taşıyacaklarını söyledi.

A+A-

Sedat, Fırat ve Özgür Kaya kardeşler mimarlık, inşaat mühendisliği ve hukuk eğitimini tamamladıktan sonra 2007 yılında kurulan aile şirketi Gürkayalar’da 2. kuşak olarak görev almaya başladı. Sedat Kaya, şirketin proje geliştirme ve uygulama alanında aktif olarak görev alırken, Fırat Kaya satış, pazarlama ve bürokrasi işlerini, Özgür Kaya da hukuk ve sözleşmelerle ile ilgili işleri sürdürmeye başladı.

Çocukken çizdi, büyüdü inşa etti

1994 doğumlu Fırat Kaya inşaat mühendisliğinden mezun olduktan sonra 21 yaşında iş hayatına atıldı. Henüz ilkokula giderken binaların mimarisini incelemeye başlayan ve farklı mimarideki binaların resmini çizen Kaya küçük yaşlarda inşaata merak sardı. İnşaat mühendisliğini tamamladıktan sonra hayal ettiği binaları inşa etmeye başlayan Kaya, “Yeni teknik kadromuz ile aile şirketimizi çok daha iyi noktaya taşımak için çalışıyoruz. İlerleyen zamanlarda daha nitelikli, konsept ve marka değeri yüksek projeler geliştirmek istiyoruz. İnşaat mühendisi olmamdan dolayı projenin sadece estetik açıdan değil statik açıdan da en iyisi olmasına özen gösteriyoruz. İzmir, deprem kuşağında yer aldığı için statik açıdan güçlü binalar üretiyoruz. Hem proje aşamasında hem de uygulamada işi denetiyoruz. İnsanların güven içerisinde oturabileceği yaşam alanları inşa ediyoruz” dedi.

Geleceğe göre şekillenen bir şirket

1992 doğumlu Sedat Kaya, mimarlık eğitimini 2018 yılında tamamladıktan sonra aile şirketinde aktif olarak çalışmaya başladı. Sedat Kaya hedeflerini şu sözlerle anlattı: “Gelecekte bizi bekleyen dünya, bugünün ve dünün dünyasından çok farklı. Teknoloji ile harmanlanmış, daha bireysel, Metaverse’ü konuşan bir nesil için konut üreteceğiz. Bizim temel amacımız gelecekte insanlara yaşam kurgusunu en iyi şekilde sunabilmek. İnsanların yaşam konforunu nasıl üst düzeye çıkarabilir, insanlara nasıl daha nitelikli ve sağlıklı yaşam alanları sunabiliriz bunun hesabını yapıyoruz. 10 yıl sonra drone ile siparişleriniz kapınıza gelecek. Çocuklar örgün bir eğitim yerine tamamen online eğitime geçecek. Birçok hizmet ayağınıza geldiğinde bu yeniliklere paralel olarak şehir dışında yaşam alanları kurulacak. Gürkayalar İnşaat’ı değişen dünyada doğru noktaya oturtmak istiyoruz.”

Mutlu yaşam için yönetim planları doğru hazırlanmalı

1995 doğumlu Özgür Kaya ise hukuk fakültesinden 2018 yılında mezun olduktan sonra Özgür Hukuk ve Danışmanlık ofisini kurdu. Toplu konutlarda ve sitelerde pandemi ile birlikte insanların daha çok bir arada yaşamaya başladığını belirten Özgür Kaya, “İnsanlar toplu konutlarda ortak bir yaşam sürünce belli sorumlulukları da kabul ediyor. Sitelerde mutlu bir hayat kurmanın en önemli yolu sağlam hukuki bir altyapı oluşturmaktan geçiyor. Gerçeğe uygun, uygulanabilir yönetim planlarının düzenlenmesinde katkı sağlıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.