Yeni Nesil Emlak Danışmanlığı Bu Akademide Konuşulacak

Yeni Nesil Emlak Danışmanlığı Bu Akademide Konuşulacak

Emlakjet, sektöre fayda oluşturmak amacıyla emlak ofislerine eğitim desteği verdiği Emlakjet Akademi Eğitim Günleri’nin 3’üncüsünü başlatıyor.

A+A-

 Emlakjet, 6 - 20 Nisan 2018 tarihleri arasında Emlakjet Akademi 3. Eğitim Günleri’ni başlatıyor. Eğitim ve paneller, Özyeğin Üniversitesi Sürekli Eğitim Akademisi iş birliği ile "Yeni Nesil Emlak Danışmanı" teması ile düzenlenecek.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen profesyonellerinin katılımıyla iki yıldır düzenlenen ve yoğun ilgi gören Emlakjet Akademi, kapsamını geliştirerek bu yıl da emlak ofislerine eğitim desteği vermeye devam ediyor. Geçen yıl İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da düzenlenen eğitimlere bu yıl Bursa da dâhil edildi.

Akademiye kişisel stil ve fotoğraf eğitimleri dâhil edildi

Beş şehirde ayrı tarihlerde düzenlenecek yarım günlük panel ve eğitimler, “Gayrimenkul Sektörünün Değerlendirmesi”, “2017 Değerlendirmesi ve 2018 Trendleri”, “Kensel Dönüşüm ve Dünya Trendleri”, “Emlakçılık Yasasının Sektöre Etkileri”, “Veri Odaklı ve Bilgiye Dayalı Portföy Yönetimi” ve “Müşteri Odaklı Satış Teknikleri” konularını kapsayacak. Emlakjet Akademi kapsamında bu yıl ilk kez, "Yeni Nesil Emlak Danışmanı" temasına uygun olarak katılımcılara fotoğraf ve kişisel stil eğitimleri de verilecek. Katılımcılar eğitim sonunda Emlakjet ve Özyeğin Üniversitesi Sürekli Eğitim Akademisi tarafından düzenlenen sertifika sahibi olacaklar. Emlakjet Akademi’nin bir parçası olmak için önceden kayıt yaptırmak yeterli olacak.

Alanında uzman isimler katılıyor

Emlakjet Akademi 2018 konuşmacıları arasında Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter’in yanı sıra Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Işıl Erol, Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yad. Doç. Dr. Hulki Cihan, Franchise Eğitim ve Danışmanlık Uzmanı Hakan Erilkun, Gayrimenkul Değerleme ve Finans Uzmanı Erol Canbay, Endeksa CEO’su Görkem Öğüt, Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, fotoğraf sanatçısı Çoşkun Aşar ve İstanbul Moda Akademisi Kişisel Stil Eğitmeni Oya Komar bulunuyor.

Emlakjet Akademi 3. Eğitim Günleri’nin düzenleneceği iller ve tarihleri şöyle sıralanıyor:

6 Nisan 2018, Antalya Ramada Plaza

16 Nisan 2018, İzmir Double Tree by Hilton

18 Nisan 2018, Bursa Holiday Inn

19 Nisan 2018, Ankara Holiday Inn, Çukurambar

20 Nisan 2018, İstanbul Dedeman Gayrettepe

Detaylı program ve kayıt için irtibat no: 0534 647 22 20

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.