Yeni Bornova'da 10 Milyon TL'ye Satılık 2 Arsa

Yeni Bornova'da 10 Milyon TL'ye Satılık 2 Arsa

Yeni Bornova bölgesinde, İzmir otogarı ile Narova sitesi arasında kalan yan yana 2 adet konut imarlı arsa kayyımlık tarafından 10 milyon 116 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

A+A-

Kayyımlık tarafından el konulan Bornova Işıklar mahallesi 10964 ada 5-6 parseldeki 2 arsa 5. sulh hukuk mahkemesi tarafından satışa çıkarıldı. Halihazırda özel bir işletme tarafından garaj olarak kullanılan arsaların 1.2 emsalli konut imarı bulunuyor. 

bornova-satilik-arsa.jpg

Arsalar İzmir Otogarı ile Yapıtek tarafından inşa edilen Narova projesinin arasında, HAS otomotivin hemen yanında yer alıyor. Arsa çevreyolu girişine de yakın bir mesafede bulunuyor. 

İzmir'in en hızlı gelişen ve Yeni Bornova olarak adlandırılan bölgede yer alan arsaların 1. satış ihalesi 17 ocak, 2. satış ihalesi ise 16 şubatta gerçekleşecek. İhale Bayraklı'da bulunan İzmir Adliyesi G blok zemin kat 9 nolu müzayede salonunda gerçekleşecek.

10964 ada 5 parselde konumlanan ilk arsa 2.509 metrekareden meydana geliyor. 4 milyon 893 bin liraya satışa sunulan arsanın yüzde 18 KDV'sini alıcı ödüyor. 

10964 ada 6 parselde yer alan ikinci arsa ise 5.223 metrekareden oluşuyor. 5 milyon 223 bin liradan satışa sunulan arsanın yüzde 18 KDV'sini alıcı ödüyor.

İHALENİN DEFTERDARLIK SİTESİNDEKİ TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.