Yabancı Yatırımcıların Türk Vatandaşlığı Kazanmaları

Yabancı Yatırımcıların Türk Vatandaşlığı Kazanmaları

Türk vatandaşı olmak, yabancı yatırımcılara birçok avantajın kapısı açıyor.

A+A-

İdeal yaşam şartları, kaliteli sağlık hizmeti, kaliteli eğitim hizmeti, 100’ü aşkın ülkeye vizesiz girebilme imkanı, birçok ülkeden kolay vize alma fırsatı yabancı yatırımcılar için Türk vatandaşı olmanın artıları arasında yer alıyor. Ayrıca Türk vatandaşı olarak, büyümeye devam eden gayrimenkul piyasasında en kârlı yatırımları keşfedebilir ve indirimli gayrimenkul fiyatlarından faydalanabilirsiniz.

Yabancı yatırımcıların Türk vatandaşlığı kazanmaları, Türkiye’nin ilk uluslararası yatırım portalı olan Realty Turkey ile çok daha kolay oluyor. Realty Turkey, yabancı yatırımcıların Türk vatandaşlığı kazanmaları konusundaki kriterlerden biri olan gayrimenkul yatırımı konusunda sayısız fırsat sunuyor. En az 250.000 Amerikan doları tutarındaki gayrimenkul yatırımı, yabancı yatırımcıların Türk vatandaşlığı kazanmaları için gerekli adımlar arasında yer alıyor. İlgili düzenlemelerde belirtilen diğer şartların da karşılanması kaydıyla yabancı yatırımcıların Türk vatandaşlığı kazanmaları, birçok yeni fırsatın önünü açıyor. Realty Turkey Türk vatandaşlığı başvuru imkanları hakkındaki bilgilere buradan ulaşabilirsiniz: https://www.realtyturkey.com/tr/buyers-guide/turk-vatandasligi-basvurusu

Gayrimenkul Yatırımı ile Türk Vatandaşlığı Başvurusu

Yabancı yatırımcı programı sayesinde Türkiye sınırları içerisinde 250.000 Amerikan tutarında gayrimenkul yatırımı yapan yabancı yatırımcılara Türk Vatandaşlığı veriliyor. Bahsi geçen düzenlemeye göre 250.000 Amerikan doları tek bir gayrimenkul yatırımını temsil etmiyor. Diğer bir ifadeyle yabancı yatırımcıların Türk vatandaşlığı kazanmaları için birden fazla gayrimenkule yapılacak yatırım toplamının 250.000 Amerikan doları olması yeterli oluyor.

Doğru lokasyonlarda doğru projelere yatırım yapmak için Realty Turkey portalında bulabileceğiniz sayısız yatırımı fırsatını inceleyebilirsiniz. Türkiye’nin farklı şehirlerindeki farklı özelliklerde birçok konutu bir araya getiren realtyturkey.com aracılığı ile en kârlı yatırım projelerini bulabilir ve Türk vatandaşlığına bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

realty-turkey.png

Realty Turkey ile Türk Vatandaşlığı Nasıl Kazanılır?

Yabancı yatırımcıların Türk vatandaşlığı kazanmaları için Türk vatandaşlığı başvuru formu doldurmaları gerekiyor. Türk Vatandaşlığı başvuru formu doldurup Realty Turkey rehberliğinde diğer gerekli belgeleri toplayarak başvuru sürecini kolaylaştırabilirsiniz. Gerekli belgeler arasında, başvuranın, hangi devlet vatandaşı olduğunu gösterir pasaport ya da resmi belge, medeni hal belgesi, kimlik bilgilerini gösterir doğum belgesi ya da nüfus kayıt örneği, varsa; Türk vatandaşı birinci ve ikinci derece yakınlara ait nüfus kayıt örneği gibi belgeler bulunuyor. Realty Turkey ile “Türk vatandaşlığı nasıl kazanılır?” hakkındaki sorularınıza yanıt bulabilirsiniz: https://www.realtyturkey.com/tr/turkish-citizenship

Başvuru sürecinde Realty Turkey, yabancı yatırımcıların Türk vatandaşlığı kazanmaları için gerekli olan gayrimenkulü seçmelerine de yardımcı oluyor. Realty Turkey aracılığı ile seçtiğiniz konuta ilişkin tapunun alınmasından sonra oturum ve vatandaşlık başvurunuz yapılıyor. Realty Turkey, vatandaşlık başvurusu sürecinin sonuna kadar işlemlerinizde size destek oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.