Viven ‘Binada Sanat’  Mottosuyla Projeler Üretiyor

Viven ‘Binada Sanat’ Mottosuyla Projeler Üretiyor

İzmir’de milyarlık yatırımlarla çok sayıda projeye imza atan Viven İnşaat, kurumsal kimlik, markalaşma ve teknoloji alanında da büyük bir atılım yaptı. Viven İnşaat Direktörü Edip Singin ‘yeni Viven’i anlattı.

A+A-

İnşaat sektöründe konut faaliyetlerine 40 yıl önce Aydın’da başlayan şirket, 2016 yılında da İzmir’de üretime devam ederekViven İnşaat adını aldı.2016 yılından bugüne 160 bin metrekarelik inşaat hacmine ulaşan Viven İnşaat Bornova, Bayraklı, Çeşme ve Alaçatı’da yüksek katlı yapılar, villa ve rezidans tipi konut ve işyerleri inşa ediyor. Firma, bu üretim hacmini artırarak yatırımlarına devam etmeyi hedefliyor. Hayata geçirdiği yapıları çevresi ile bir bütün olarak ele alan ve bölgeye yön veren projeleri gerçekleştirmeyi misyon edindiklerini belirten Viven İnşaat Direktörü Edip Singin, “Müşteri memnuniyetinin ön plana çıktığı, konsept tasarımın içinde olduğu, çevreci, güvenli ve kaliteli yapılar inşaa etmek önceliğimiz. Bu bağlamda öncelikle yerel çevremiz olan İzmir’de ve Türkiye çapında ekonomiye katma değer sağlayan faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Edip Singin, kurumsal kimliğini yenileyen, pazarlama ve teknoloji altyapısına ciddi yatırım yapan Viven’in hedef stratejilerini ve vizyonunu anlattı.

GÜCÜNÜ YAŞAMDAN ALAN BİR MARKA: VİVEN

Artan faaliyetlerimize bağlı olarak 2022 yılı itibari ile hem teknik hem de idari kadrolarımız hızla büyümeye başladı. Alanlarında uzman ve dinamik ekibimizle global ve ulusal trendleri, teknolojileri yakalayarak yeni çağın beklentilerine yön vermeyi hedefliyoruz. Hem inşai faaliyetler için hem de pazarlama-teknoloji altyapımıza önemli bütçeler ayırıyoruz. Marka güvenirliğini ve gücünü korumak ve hedeflenen seviyelere markayı taşımak adına pazarlama faaliyetlerimizi hızlandırdık. Değişime açık bir yaklaşımla, alt başlıklarında daha çok mesaj barındıran, hedeflerimizi, vizyonumuzu daha iyi yansıtan kurumsal kimlik çalışmalarımızı yeni “Viven’’ logomuz ile başlatmış olduk.

TEKNOLOJİYE YATIRIM YAPIYORUZ

Günümüz dünyasının en önemli unsuru olan teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor ve güncel kalabilmek için altyapımıza yatırım yapıyoruz. Tüm kurumumuzda kullanıma başladığımız CRM sistemi ile daha profesyonel bir müşteri yönetim sistemine geçmiş olduk. Bu sayede yeni ve eski müşteri ağımızı daha çok müşteri memnuniyeti ve analiz odaklı kullanıyoruz. Sadece satış aşamasında değil satış sonrası süreçte ve pazarlama organizasyonlarında da aktif bir şekilde kullanacağız.

HERKES İÇİN TASARIM

Tüm projelerimizde güvenlik, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğumuz gibi mimari tasarımı da ön planda tutuyoruz. Projelerimizi yaygın inşaat kanısının aksine tek düzelikten ve alışıla gelmişlikten kurtararak benzersiz, kullanıcı dostu, konforlu yaşam alanlarına çeviriyoruz. Tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat dünyasında da mimari tasarım her geçen gün daha da önem kazanıyor. Rakiplerimizden sıyrılmak, daha iyi müşteri deneyimi sunabilmek ve modern Türkiye’ye yakışır projeler üretmek için uzman ekip arkadaşlarımızla hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.