UNICERA İstanbul Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Kapılarını Açıyor

UNICERA İstanbul Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Kapılarını Açıyor

UNICERA İstanbul Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 10 - 14 Mart 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

A+A-

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından Türkiye Seramik Federasyonu (TSF), Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliği ve KOSGEB desteğiyle organize edilen UNICERA İstanbul Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 10 - 14 Mart 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

130 ülkeden 100 binin üzerinde sektör profesyoneline ev sahipliği yapması beklenen fuarda, yaklaşık 1.200’ün üzerinde markanın en yenilikçi ürünleri görücüye çıkacak. Fuar kapsamında ayrıca; eş zamanlı Kitchen Turkey Mutfak Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Özel Bölümü de gerçekleştirilecek.

Fuar süresince düzenlenecek ‘Design Next’ etkinliklerinde dünyaca ünlü tasarımcılar günümüz ve geleceğe dair sektörel gelişmeleri ve trend tasarım örneklerini katılımcı ve ziyaretçiler ile paylaşacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.