TOKİ Yüzde 20 İndirim Kampanyası 21 Nisanda Başlıyor

TOKİ Yüzde 20 İndirim Kampanyası 21 Nisanda Başlıyor

TOKİ her yıl düzenlediği yüzde 20 indirim kampanyası ile taksitlerini erken ödeyen vatandaşlara yüzde 20 indirim imkanı sağlıyor. Çevre ve Şehircilik bakanı Murat Kurum yüzde 20 indirim kampanyasının 21 nisanda başlayacağını söyledi.

A+A-

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) konut ve iş yeri alanlara müjde geldi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ’den konut ve iş yeri satın alan ve taksit ödemeleri devam eden vatandaşlar için yüzde 20 indirim kampanyası düzenleneceğini dile getirdi. 21 Nisan'da başlayacak kampanya 28 Mayıs'ta sona erecek. 

Murat Kurum sosyal medya üzerinden indirim kampanyasına yönelik şu açıklamalarda bulundu: 

"TOKİ’den konut ve iş yeri satın alan ve taksit ödemeleri devam eden vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine, daha önce de düzenlediğimiz yüzde 20 indirim kampanyamızı bu yıl da tekrarlıyoruz. Kalan taksit sayısı 12den fazla olan ve borcunun tamamını ya da yüzde 25inden fazlasını peşin ödeyecek hak sahiplerine yüzde 20 indirim yapıyoruz. Vatandaşlarımız kampanyamızdan 21 Nisan-28 Mayıs tarihleri arasında faydalanabilecekler. Hayırlı uğurlu olsun" 

İndirim kampanyası şartları ise şu şekilde:
Kampanyadan, geri ödemede taksitleri en geç 2019 yılı sonu itibariyle başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları faydalanabilecek olup, taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dahil edilmedi.

Kampanya kapsamındaki konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi de kullanabilecek.

Borcunun tamamını kapatmak isteyen vatandaşlar için yüzde 20 olarak belirlendi. Borcunun tamamını kapatmayacak vatandaşlar için ise borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak koşuluyla yaptıkları ödemelerde de yüzde 20 indirim kampanyasından kısmi faydalanabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.