TOKİ Başvuru Ücreti İadesi 2020

TOKİ Başvuru Ücreti İadesi 2020

TOKİ projelerine başvuruda bulunan ancak kurada ismi çıkmayan vatandaşlara başvuru ücretleri iade ediliyor. Peki TOKİ 2020 başvuru ücreti iadesi ne zaman yapılıyor? Başvuru ücreti iadesi almak için ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar...

A+A-

TOKİ'nin 100 bin konut kampanyasına milyonlarca insan başvurdu. Başvuru sayısının çok olmasından dolayı başvuru yapanların büyük bir kısmı kurada çıkmadı. 

Kurada ismi çıkmayan vatandaşlar başvuru için ödedikleri parayı iade almak için araştırmaya başladı.

Vatandaşlar 2020 TOKİ başvuru ücreti iadesi için nereye başvuracaklarını ve başvuru ücretlerini nereden alacaklarını merak ediyor.

Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığı ile başvurusu yapılmış olan ve kura çekilişinde hak sahibi olamayan vatandaşların başvuru sırasında ödedikleri başvuru ücretlerinin iade işlemleri, toplum sağlığının korunması ile ilgili önlemler göz önüne alınarak Halkbank şubelesinin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. 

Koronavirüs önlemleri kapsamında, bankalar tarafından kurada hak sahibi olamayan vatandaşların şubeye gitmeden başvuru için ödedikleri tutarı alabilmeleri için yeni imkan olarak internet sitesi sunuldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.