TOKİ 100 Bin Konut Başvuru Listeleri Açıklandı

TOKİ 100 Bin Konut Başvuru Listeleri Açıklandı

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında yapılan başvurular sonrası başvuruları kabul edilenlerin listesi TOKİ'nin resmi sitesinden paylaşıldı.

A+A-

TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesi başvuru listesi açıklandı. Projeye başvuruda bulunan 1 milyon 200 bin kişinin merakla beklediği isim listesi ilan edildi. 

TOKİ 100 BİN SOSYAL KONUT PROJESİ BAŞVURU YAPANLARIN İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI

Kurum tarafından yapılan açıklamada 100 bin sosyal konut için beklenen isim listeleri ilan edildi. 

Listeye ulaşmak için TOKİ GOV TR adresini ziyaret ettikten sonra açılan pencerede duyurular bölümünden kura isim listesine ulaşabilirsiniz. 

Söz konusu listeye ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ Ardından gelen yeni ekranda şehir ve ilçe seçeneklerini tercih edin ve ardından sorgula butonuna basın. Söz konusu listede her şehir ve ilçe için bilgiler kademeli olarak ekleneceği için bu ekranda bilgi gelmezse lütfen sonra yeniden deneyiniz... 

TOKİ 2020 KURA ÇEKİMİ TARİHLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kurum tarafından yapılan açıklamada kura tarihlerinin isim listelerinin ilan edilmesinin ardından duyurulacağı belirtilmişti. İsim listelerinin belirlenmesi ile beraber bu hafta içerisinde kura tarihlerinin de açıklanabileceği belirtiliyor. 

DİKKAT..! TOKİ SONUÇLARI KADEME KADEME AÇIKLANIYOR

TOKİ Başkanlığı TOKİ Sosyal Konut Projelerine dair başvuru sonuçlarını kademe kademe açıklıyor. Bu kapsamda vatandaşların kurumun açıkladığı sayfayı kontrol etmeleri gerekiyor. Açıklanan bazı başvuru sonuçlarına dair görseller şu şekilde;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.