Temmuzda Satışa Çıkacak Projeler

Temmuzda Satışa Çıkacak Projeler

Temmuz ayında satışa çıkacak konut ve iş merkezi projelerinde lansmana özel fırsatlar sunulacak. İşte temmuz ayında satışa çıkacak projeler...

A+A-

Temmuz 2018'de satışa çıkacak olan dört yeni proje lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Temmuz 2018'de satışa çıkacak projeler...

1-Gelecek Relax

gelecek-relax.jpg

Gelecek Relax projesi, Gelecek Yapı imzası ile inşa ediliyor. Tuzla-Aydınlı şehir merkezinde hayata geçirilen proje, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 7 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı Yolu'na 7 dakika mesafede yükseliyor. İki blok halinde yükselen Gelecek Relax projesinde 1+1 ve 2+1 konut alternatifleri bulunuyor.  Projede 96 adet konut mevcut.

2-İdealist GYO Şile

idealist-gyo-sile.jpg

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şile'de hayata geçirdiği yeni projesi de Temmuz ayında satışa çıkacak olan projeler arasında. 17 bin 933 metrekare alan üzerinde yükselen projede konutlar ve ticari birimler bulunuyor. 

3-Merkez Ankara

Ankara Ego Arazisi üzerinde hayata geçirilen Merkez Ankara projesi Temmuz ayı içerisinde satışa çıkyor. Pasifik-Çiftay Ortaklığı’nın 2015 yılında Emlak Konut ihalesinden aldığı Ego Arazisi üzerinde hayata geçirilen proje 125 dönüm arsa alanına sahip. 650 bin metrekare satılabilir-kiralanabilir alana sahip proje tek parselde Türkiye’nin en büyük karma kullanım projesi olacak.

4-Aktim 2 Ticaret ve İş Merkezi

aktim-2-ticaret-ve-is-merkezi.jpg

113 bağımsız bölümün yer aldığı Aktim 2 Ticaret ve İş Merkezi Esenyurt Kıraç'ta yer alıyor.  Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen projede ticari dükkanlar, imalathaneler, depolar yer alıyor. Helikopter pistiyle dikkat çeken Aktim 2 Ticaret ve İş Merkezi'nde her dükkana özel otopark sunuluyor. 3. havalimanına ve metroya yakın mesafede yükselen proje E-5'e 2 dakika mesafede yükseliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.