Teknik Yapı-Halk GYO Alsancak Projesinde Otel, Konut Ve Ofis Yapılacak

Teknik Yapı-Halk GYO Alsancak Projesinde Otel, Konut Ve Ofis Yapılacak

Emlak Konut GYO tarafından ihaleye çıkarılan Alsancak Tariş arsaları 1. etap ihalesini 1.6 milyar TL teklif vererek kazanan Teknik Yapı, Halk GYO ile ortak olarak proje geliştirecek. Halk GYO genel müdürü Feyzullah Yetgin projenin tasarım aşamasında olduğ

A+A-

Halk GYO, üçüncü çeyrek döneminde İzmir’in Alsancak bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan prestijli konut projesi için Teknik Yapı ile ortaklık kurdu. Emlak Konut GYO’nun 47 dönümlük arazisi üzerinde, 1,6 milyar liralık hasılat taahhüdüyle Teknik Yapı - Halk GYO ortaklığında hayata geçirilecek proje için hazırlıklar sürüyor. Proje, ihale şartlarına uygun olarak ticaret, konut ve turizm alanlarından oluşacak karma özelliklere sahip olacak. Ayrıca projede kültürel fonksiyonları barındıracak yapılar, park, otel, ibadet alanı, ofis ve konutlar yer alacak.

Kurduğumuz güçlü işbirlikleriyle portföyümüzü zenginleştirmeye devam ediyoruz diyerek sözlerine başlayan Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin: “Alsancak Projesi Halk GYO olarak İzmir’deki ilk projemiz. Bu proje aslında ülkemize her zaman daha iyisini kazandırma tutkumuzun bir sonucu. Proje kapsamında sektörümüzün güçlü oyuncularından Teknik Yapı ile işbirliği yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte de güçlü işbirlikleri ile ülkemizin dört bir yanında, yatırım yaptığımız bölgelerin yaşam standartlarını yükseltecek projelere imza atmayı hedefliyoruz. Alsancak Projesinin de tasarım aşamasını tamamlayarak kısa bir süre sonra inşasına başlayacağız. Şimdiden başta İzmir halkına olmak üzere sektörümüze ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.