Tariş, Torbalı'da 23 Dönüm Arazisini Satışa Çıkardı

Tariş, Torbalı'da 23 Dönüm Arazisini Satışa Çıkardı

S.S. Tariş Pamuk Ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği, Torbalı'da Aydın Caddesi üzerinde bulunan 23.896 metrekarelik Çırçır fabrikası ve müştemilatı niteliğindeki taşınmazı açık artırma ile satışa çıkardı.

A+A-

S.S. Tariş Pamuk Ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği, Torbalı'da Aydın Caddesi üzerinde bulunan 23.896 metrekarelik Çırçır fabrikası ve müştemilatı niteliğindeki taşınmazı açık artırma ile satışa çıkardı. İhaleye katılacak olanların 500 bin TL teminat yatırması lazım. İhaleye katılacakların tekliflerini en geç 18 ekim pazartesi saat 14:00'a kadar birliğe ulaştırması gerekiyor. 

İLAN

Birliğimize bağlı S.S. 128 No.lu Tepeköy Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi mülkiyetinde bulunan İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ertuğrul Mahallesi, Aydın İzmir Şosesi Mevkii, 3923-D Pafta, 65 Ada, 83 numaralı parselde, 23.896,68 m² Tariş Çırçır Fabrikası ve Müştemilatı niteliğindeki taşınmazın “Açık İhale Usulü” ile satışı yapılacaktır. 

İhale, 18 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 14:00’de kooperatif yetkililerinin de katılımıyla Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No:32 Kat: 6 Daire: 61 Bornova/İZMİR adresinde faaliyet gösteren S.S. Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Genel Müdürlük merkezinde gerçekleştirilecektir. İhaleye teklif vermek isteyenlerin tekliflerini en geç 18 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 14:00’e kadar Birliğimize ulaştırmaları gerekmektedir. 

Birlik ve Bağlı Kooperatifleri Mal ve Hizmet Alım-Satımı İle İmalat–İnşaat İşleri Yönetmeliğinin 7/3. maddesi hükümleri doğrultusunda, tekliflerin sunulması aşağıdaki esaslara göre yapılacaktır: 

a. Teklif mektubu bir iç zarf içinde, geçici teminata ilişkin banka dekontu ile birlikte bir dış zarfa konulur. Dış zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı veya ticaret unvanı ile teklifin hangi işe ait olduğu yazılır. 

b. Teklif mektuplarının firma sahibi veya yasal temsilcisi tarafından firma kaşesi kullanılarak imzalandıktan sonra öngörülen zamanda verilmiş olması, fiyat ve miktarların açık olarak yazılması zorunludur. Üzerinde yetkililerce düzeltme şerhi verilmeksizin silinti, kazıntı yapılan ve tereddüt uyandıran teklifler ihalede dikkate alınmaz. 

c. Teklifler, ihale duyurusunda belirtilen gün ve saate kadar evrak giriş kaydıyla satın alma birimine verilir. Teklifler bizzat firma yetkilileri tarafından getirilebileceği gibi temsilcileri tarafından da getirilebilir veya posta yoluyla ulaştırılabilir. Posta yolu ile gönderilenlerin, ihale saatine kadar ulaşması şarttır, aksi halde bu teklifler işleme konulmaz. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla saptanır. Zamanında verilmeyen, postada geciken tekliflerin, ihale komisyonuna zarfların açılmasından sonra ulaşması halinde bu teklifler hiç yapılmamış sayılarak dikkate alınmaz ve zarfları açılmaksızın firma yetkilisine ya da yasal temsilcisine bilahare iade edilir veya talep edilmesi halinde posta adresine gönderilir. 

İhaleye katılım için Tepeköy Tariş’in Denizbank TR18 0013 4000 0007 3738 2000 02 IBAN No.lu hesabına 500.000,00 TL teminat yatırılması gerekmektedir. Teminat, ihale sonuçlandıktan sonra isteklilerin içlerinden biri ile sözleşme yapılıncaya kadar tutulacaktır ve talep halinde diğer isteklilerin teminatları iade edilecektir. İhale teklif mektubunun geçerlilik süresi içinde ve ihalenin kendisine verildiğinin bildirilmesinden önce teklifinden cayan yüklenicinin teminatı hiçbir hukuki formaliteye gerek kalmaksızın irat kaydedilir. Yüklenici bu nedenle herhangi bir hak talebinde bulunamaz.  İhale üzerinde kalıp da ihale sözleşmesini yapmak üzere yapılan davete uymayan yüklenicinin, geçici teminatı da aynı şekilde irat kaydedilir. 
Birlik ve Kooperatifler, 04.01.2012 tarihli ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine tabi değildir. İhale Komisyonu, ihalede istekli bulunmadığı veya teklif edilen bedeller komisyonca uygun görülmediği takdirde ihaleyi bir başka güne bırakabileceği gibi iptal de edebilir ve ihalenin herhangi bir aşamasında ihale usulünü şartları uyan başka bir usul ile değiştirebilir. Teklif sahipleri ihaleye katılmak nedeniyle hak iddiasında bulunamazlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.