Sirius Loft Satışa Çıktı! Fiyatlar 550 Bin TL’den Başlıyor

Sirius Loft Satışa Çıktı! Fiyatlar 550 Bin TL’den Başlıyor

Çiğli’de 1.700’den fazla konut inşa eden Sirius İnşaat’ın son projesi Sirius Loft satışa çıktı. Sirius Loft'ta daire fiyatlar 550 bin TL’den başlıyor. Projeden ev alanlar yüzde 50 peşinat 36 ay vade 0 faiz avantajından faydalanabiliyor.

A+A-

Sirius Loft projesi 33 konut ve 500 metrekarelik ticari alandan oluşuyor. Projede şehir ve körfez manzaralı 25 adet 2+1 ve 3+1 dairelerin yanısıra 8 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 loft daire seçeneğine yer verildi. Loft dairelerin üstü seyir terası olarak tasarlandı.

Bugüne kadar hiçbir projede müşterilerine mahcup olmadıklarını belirten Sirius İnşaat yönetim kurulu başkanı Barış Öncü, “Projemizin teslim tarihini 30 Mayıs 2022 olarak belirledik. Müşterilerimize mahcup olmamak için süreyi uzun tuttuk. Bu tarihten çok daha önce projemizi teslim etmeyi hedefliyoruz. Kaba inşaat çalışmaları devam eden projemizde satışlar temmuz itibariyle başladı. Temmuzda hedeflerimizin üstünde satış rakamlarına ulaştık. Bayram sonrasında hareketliliğin artacağını düşünüyoruz” dedi.

baris-oncu.jpg

FİYATLAR 550 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan Sirius Loft projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin TL’den, 3+1 dairelerin fiyatları ise 900 bin TL’den başlıyor. Peşin ödemelerinde indirim fırsatı sunulan projede yüzde 50 peşin 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Kişiye özel esnek ödeme seçenekler de sunuluyor.

BÖLGENİN YILDIZ PROJESİ

Projenin lokasyonu ile ilgili bilgi veren Barış Öncü, “Projemizin yer aldığı Yakakent mahallesi körfez ve şehir manzarasına sahip güzel bir bölge. Bu bölgede 1.700’den fazla konut inşa ettik. Bu bölgenin en güzel parselinde ise Sirius Loft projemizi yapıyoruz. Bu projemiz bölgenin yıldızı olsun diye Sirius Loft ismini koyduk” dedi.

ELEKTRİKLİ ARAÇLAR İÇİN ŞARJ İSTASYONU BİLE VAR

Proje ile ilgili bilgi veren Barış Öncü şu ifadelere yer verdi, “Projemizde 2 katlı kapalı otopark yaptık. Otoparkımızda elektrikli araçların yaygınlaşacağını düşünerek şarj istasyonu kuruyoruz. OGS’li giriş çıkışların yer alacağı otoparkımızda asansörle katlara çıkış yapılabilecek. Projemizin sosyal olanakları arasında kapalı çocuk oyun alanı, fitness salonu, sauna, hobi alanları, sinema salonu, karaoke salonu, jimnastik salonu, açık havuzumuzun içerisinde kuru dinlenme alanı ile şömine olacak.”

sirius-loft-projesi-001.jpg

MALİKANE KONFORU

Barış Öncü sözlerini şu şekilde devam ettirdi, “Projeyi tamamen malikane konforunda hazırladık. Mimarımız Aşkın Uysal İzmir’de onlarca malikane yaptı. Bu konuda tecrübeli bir isim. Projeyi tümevarım yöntemi ile tasarladı. Dört duçar çizip içine eşyaları yerleştirmekten ziyade önce eşyaları yerleştirip daha sonra duvarları ve cepheyi çizen farklı bir mimar. Bundan dolayı projemizde kullanılmayan alan hiç yok. 205 metrekare brüt 138 metrekare net alana sahip örnek dairemizi hazırladık. Müşterilerimiz aradaki farkı çok net görüyor. Sanki 205 metrekarelik alanın tamamını kullanıyormuş hissi veren çok özel bir proje. Yüksekliği 3.20 olan tavanlarımız ferah bir ortam sağlıyor. Tavanların tamamı asma tavan ve tavanın tamamı ışık havuzu. Gün ışığını maksimum seviyede kullanabilmek için tüm dış doğramalarımızı 2.40 metre olarak tasarladık. Tamamı ısı yalıtımlı alüminyum doğrama. Şişecam’ın konfor ısıcamını kullandık. Daha konforlu ısı ve ses yalıtımı sağlamak için içerisine argon gazı bastık. Tavandan üflemeli klima tesisatı hazırladık. Merkezi elektrik süpürgesi altyapısı hazırlıyoruz. Yine konfordan yola çıkarak yerden ısıtma yaptık. Kullandığımız ürünlerde işinin en iyisi olan dünyanın en iyi markalarını tercih ettik."

sirius-loft.jpg

YAŞAM ALANI VE MAHREM ALANI

Daire içerisinde farklı bir stil uygulayarak yaşam alanı ve mahrem alanını birbirinden ayırdıklarını belirten Öncü sözlerini şu şekilde noktaladı, “Dairemize girdiğinizde iki tarafı sizin için kişiselleştirilmiş mobilya giydirmeli özel bir loca karşılıyor sizi. Komşunuz ile mahremiyetiniz dairenin girişinden itibaren korunmuş durumda. Proje en ince detayına kadar düşünüldü. Dairelerimiz iki kısımdan oluşuyor. Yaşam alanı ve mahremiyet alanı tamamen birbirinden ayrı. Antre, salon ve mutfak tamamen bağımsız. Ebeveyn odası, çocuk ve genç odasından oluşan mahrem alanımız tamamen bağımsız. Hatta örnek dairemizi gezen bazı müşterilerimiz daire stüdyo veya 1+1 mi diye soruyorlar. Mahremiyet koridoruna açılan kapıdan girdiklerinde çok olumlu tepkiler alıyoruz. Vatandaşlarımıza kullanışlı ve güzel bir proje hazırladık."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum