Semt Bahçekent'te Lansmana Özel Ödeme Kampanyası!

Semt Bahçekent'te Lansmana Özel Ödeme Kampanyası!

Semt Bahçekent Evleri Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Lansmana özel fiyat ve ödeme avantajlarının bulunduğu projede dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 950 TL'den başlıyor...

A+A-

İki etap olarak Sur Yapı tarafından İstanbul Bahçekent'te hayata geçirilen Semt Bahçekent Projesi'nin birinci etabı toplam 699 daire ve 26 adet ticari alandan oluşuyor. 

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunulan Semt Bahçekent projesi, 125 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projedeki dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ile 222 metrekare arasında değişiyor.

Semt Bahçekent ödeme şekli!

Emlak Konut güvencesine sahip Semt Bahçekent Evleri 'nde yüzde 5 peşinat imkanı bulunuyor. Semt Bahçekent Suryapı fiyat bilgisi kapsamında projedeki konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 950 TL’den başlıyor. Buna göre, projedeki dairelerin fiyatları da 195 bin TL’den başlıyor. 

2019 yılında tamamlanması planlanan Semt Bahçekent Evleri ortak alanlarında, fitness, yüzme havuzu, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark gibi özellikler de olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.