Samsun İnşaat 2017 Fuarı 23-26 Mart'ta!

Samsun İnşaat 2017 Fuarı 23-26 Mart'ta!

'Samsun İnşaat 2017 – Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı', 23 - 26 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

A+A-

Yapı sektöründe çığır açan projelerle insanımıza modern yaşam biçimleri sunmaya hazırlanan birçok firmanın katılımı ile Samsun İnşaat 2017 Samsun'da ve ülkemizde fark yaratmak için 4. kez Samsun’da TÜYAP çatısı altında gerçekleştirilecek.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından 'Samsun İnşaat 2017 – Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı', 23 - 26 Mart 2017 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak. Yapı sektöründe çığır açan projelerle insanımıza modern yaşam biçimleri sunmaya hazırlanan birçok firmanın katılımı ile Samsun İnşaat 2017 Samsun'da ve ülkemizde fark yaratmak için 4. kez Samsun’da TÜYAP çatısı altında gerçekleştirilecek. 

Oldukça geniş bir kapsama sahip olan Samsun İnşaat Fuarı 2017'de bu yıl doğalgaz firmaları, yalıtım- izolasyon firmaları, inşaat firmaları, inşaat malzemeleri üreticileri ve satıcıları, iş ve inşaat makineleri, beton ve beton mamülleri, mermer ve doğaltaş, kapı pencere cam, duş, küvet, banyo ve malzemeleri, güneş enerjisi sistemleri gibi birçok alanda sektörünün lider firmaları bir araya gelerek bölge için önemli bir ticari hacim oluşturacak.

YURT DIŞINDAN ZİYARETÇİLER GELİYOR 

Fuar katılımcısı firma temsilcileri ile önemli iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi, Samsun’nun dış ticaretinin arttırılması ve dünya ticareti ile daha entegre bir merkez haline gelmesine katkı sağlamak için yabancı ziyaretçi çalışmaları devam ediyor. Tüyap yurtdışı ofislerinin etkin çalışmaları ile geçen yıl olduğu gibi bu yılda birçok ülkeden alım heyetleri organize edilecek. Bunun yanında çevre illerden binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak olan Samsun İnşaat Fuarı, stratejik bir iş platformu olma özelliği ile bu yılda inşaat sektörünün bölgedeki kalbi olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.