Ramazan Ayı Konut Kampanyaları!

Ramazan Ayı Konut Kampanyaları!

İnşaat firmaları konut satışını artırmak için Ramazan ayına özel kampanyalar düzenliyor. İşte Konutta Ramazan kampanyaları 2017...

A+A-

Müşterilerine Ramazan bereketi sunan inşaat firmaları Ramazan kampanyalarına başladı. Firmalar Ramazan ayı boyunca sıfır peşinattan, indirime kadar çeşitli fırsatlar sunuyor. İşte o kampanyalar...

1-)Sinpaş'tan 4 projeye özel 11 bin TL indirim

Sinpaş GYO'nun Ramazan ayına özel kampanyasında 4 projede 11 bin TL indirim imkanı sunuyor. Kampanya, Queen Central Park Bomonti, Aydos Country, Ege Vadisi ve İncek Dünyası projelerinde Ramazan ayı boyunca geçerli olacak.

2-)Babacan Premium'da Ramazan'a özel peşinat yok

Babacan Holding tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Babacan Premium'da Ramazan ayı boyunca sıfır peşinat imkanı sunuluyor. Aylık 2.150 TL taksitle konut sahibi olunabilen projede 1.140 adet konut bulunuyor. Projedeki konut tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

3-)Piyalepaşa'da yüzde 5 peşinatla

Polat Holding tarafından inşa edilen Piyalepaşa özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyor. Piyalepaşa İstanbul Ramazan ayını, yüzde 5’i peşin ve yüzde 15’i teslimde olmak üzere, özel bir kampanya ile karşılıyor.  82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da 1+0'dan 4+1 'e kadar değişen daire tipleri bulunuyor.

4-)Marmara Loft'ta yüzde 11+11 indirim

Ramazan'a özel bir kampanya sunulan Marmara Loft'ta 11 konut için yüzde 11+11 indirim imkanı sunuluyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler 60 ay 0 faiz imkanından yararlanabiliyor. Metrekare fiyatının 3 bin 700 TL'den başladığı Marmara Loft projesi Görgülü İnşaat imzası ile Kartal Yakacık'ta hayata geçiriliyor.  Projede 152 adet konut bulunuyor.

5-)DKY'de peşin alımda yüzde 20 indirim

DKY İnşaat Ramazan kampanyası kapsamında satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatları ve cazip taksitlerle ödeme kolaylıkları sunuyor. 60 ay sıfır vade farkı imkanının da sağlandığı DKY Ramazan kampanyası DKY On Kağıthane, DKY Sahil Kartal, DKY Kartal ve DKY Business Kartal projelerinde geçerli olacak.

6-)Yıldırım Kuleli Bomonti'de yüzde 7 indirim

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Bomonti Evleri'nde Ramazan'a özel olarak yüzde 7 indirim imkanı sunuluyor. 69 adet konutun yer aldığı Kuleli Bomonti'de 13 adet ticari ünite de mevcut.

7-)Büyükyalı'da Ramazan'a özel fiyatlar 

Normal satış fiyatları 1 milyon TL'den başlayan Büyükyalı İstanbul projesinde Ramazan ayına özel olarak fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut alternatiflerinin yer aldığı proje 111 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Zeytinburnu Büyükyalı için yüzde 5 peşinat sonrasında yüzde 15'lik ara ödeme yapılıyor ve kalan tutar 48 ay sıfır faizle ödenebiliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.