Qua Granite Yeni Tasarım Ürünleriyle Dünyanın En Büyük Seramik Fuarına Katılacak

Qua Granite Yeni Tasarım Ürünleriyle Dünyanın En Büyük Seramik Fuarına Katılacak

Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite; 26-30 Eylül tarihleri arasında Bologna’da gerçekleşecek dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, son teknolojiyle üretilen yeni tasarım ürünlerini dünyanın beğenisine sunacak

A+A-

Sektörün önde gelen temsilci ve profesyonellerinin ağırlandığı fuarda 7mm’lik devrim niteliğindeki yeni ince formlu ürünlerini sergileyecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten QUA Granite Pazarlama Müdürü Şule Tatlıdil Oktay, Cersaie fuarı ve yeni ürünleri hakkında bilgi verdi.

Cersaie fuarında ziyaretçileri neler bekliyor?

Dünya seramik sektörünün nabzının attığı Cersaie Fuar’ında yaşam alanlarına konfor ve fonksiyonellik katan ürünlerimizi dünyaya tanıtacağız. Böyle uluslararası bir platformda olmak bizim için oldukça önemli bir o kadar da gurur verici.

sule-qua-granite.png

Sergilenecek ürünleriniz hakkında bizlere biraz bilgi verebilir misiniz?

QUA Granite olarak; prestijli, mimariye özgü fikirler sunan ve yenilikçi bakış açımızla teknik granit sektöründe öncü bir markayız. Dünyada bu alandaki tüm gözlerin çevrileceği uluslararası Cersaie Fuarı’nda bu yıl 7 mm’lik devrim niteliğindeki yeni ince formlu ürünlerimizle yerimizi alacağız.

7 mm ürünlerinizin teknik özellikleri nelerdir?

Birçok üstün özellik sunan çevreci 7 mm’lik granitler üretim teknolojisi, binaların yükünü azaltan hafifliği ve 7mm’lik teknik granitler hem çevreye hem de kullanıcılara fayda sağlayacak.

 7mm ürünlerinizin taşıdığı avantajlar nelerdir?

QUA Granite olarak artık tüm ürünlerimizi 7 mm olarak üreteceğiz. Bu adımımızla; başta dünyamız ve çevremiz olmak üzere mimarlar, uygulayıcılar, ustalar, bayiler, taşımacılar ve son kullanıcılar için sayısız fayda ve avantaj sağlamayı hedefliyoruz. Kullanım avantajının yanı sıra sürdürülebilirliğin de öncüsü haline gelecek. 7 mm’lik teknik granitler kutu ve palet kullanımının azalmasıyla birlikte uygulamada daha az yapı ve kimyasal tüketimi, ayrıca kullanım ve montaj kolaylığı sağlayacak. Sektörde 7 mm kalınlığındaki ürünlerimiz ile yeni bir sayfa açacağız. “Çevre konusunda her zaman hassasiyetini ortaya koyan bir marka olarak; daha ince ve hafif ürünlerimizin hem üretimde hem uygulama hem de taşımada sağlayacağı avantajlarla çevreye ve sürdürülebilirliğe çok daha fazla katkı sunacağız. Sektör profesyonellerini Cersaie fuarında 19. Hall'de yer alan C64 ve D63 numaralı stantlarımıza bekliyoruz.

qua-granite.png

Fuara özel ürünlerinizden bahseder misiniz?

Ebat ve ürün seçeneğimizle 500 üzerinde birbirinden güzel ve farklı teknik granit ürünlerimiz var. Ancak biliyorsunuz ki fuarımıza özel ürünlerle yer alıyoruz. Ziyaretçilerimizin oldukça ilgi göstereceği ve sektörümüzde tek olan özel bir tasarım örneği olan Sukha Bookmatch ürünümüzün oldukça ilgi çekeceği düşünüyorum. Ürünümüz 60x120 ebatlarında ve 8 farklı yüzeye sahip. Bu yüzeylerle 4 ayrı kombin meydana geliyor. 7mm MERCAN SUKHA BOOKMATCH 7mm estetik görünümüyle öne çıkıyor. %0,5’in altında su emme derecesine sahip olan 7 mm’lik granitlerin deformasyonu az, esnekliği yüksek ve oldukça hafif bir yapısı var. Ayrıca kolay temizlenebiliyor, kırılmaya, çizilmeye ve kimyasalların yanı sıra yüksek ısı ve don gibi olumsuz koşullara karşı da dayanıklılık gösteriyor. Bu sayede oldukça uzun ömürlü.

7mm ürünlerinizin taşıdığı avantajlar nelerdir?

QUA Granite olarak artık tüm ürünlerimizi 7 mm olarak üreteceğiz. Bu adımımızla; başta dünyamız ve çevremiz olmak üzere mimarlar, uygulayıcılar, ustalar, bayiler, taşımacılar ve son kullanıcılar için sayısız fayda ve avantaj sağlamayı hedefliyoruz. Kullanım avantajının yanı sıra sürdürülebilirliğin de öncüsü haline gelecek. 7 mm’lik teknik granitler kutu ve palet kullanımının azalmasıyla birlikte uygulamada daha az yapı ve kimyasal tüketimi, ayrıca kullanım ve montaj kolaylığı sağlayacak. Sektörde 7 mm kalınlığındaki ürünlerimiz ile yeni bir sayfa açacağız. “Çevre konusunda her zaman hassasiyetini ortaya koyan bir marka olarak; daha ince ve hafif ürünlerimizin hem üretimde hem de uygulama ve taşımada sağlayacağı avantajlarla çevreye ve sürdürülebilirliğe çok daha fazla katkı sunacağız. Sektör profesyonellerini Cersaie fuarında 19. Hall'de yer alan C64 ve D63 numaralı stantlarımıza bekliyoruz.”

Fuara özel ürünlerinizden bahseder misiniz?

Ebat ve ürün seçeneğimizle 500 üzerinde birbirinden güzel ve farklı teknik granit ürünlerimiz var ancak biliyorsunuz ki fuarımıza özel ürünlerle yer alıyoruz. Ziyaretçilerimizin oldukça ilgi göstereceği ve sektörümüzde tek olan özel bir tasarım örneği olan Sukha Bookmatch ürünümüzün oldukça ilgi çekeceği yönündeyim. Ürünümüz 60x120 ebatlarında ve 8 farklı yüzeye sahip. Bu yüzeylerle 4 ayrı kombin meydana geliyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.