QNB'den Türkiye'den Gayrimenkul Alacak Müşterilerine Danışmanlık Hizmeti

QNB'den Türkiye'den Gayrimenkul Alacak Müşterilerine Danışmanlık Hizmeti

Katar merkezli QNB bankası Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapacak olan müşterilerine danışmanlık hizmeti sağlayacak. QNB, danışmanlık hizmeti için Realty World Türkiye ile ortak protokol imzaladı.

A+A-

Türkiye’ye Finansbank’ı alan Katarlı finans devi QNB, özel müşterilerine gayrimenkul için danışmanlık projesi başlattı. Banka, Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı için Realty World Türkiye ile anlaşma yaptı.

Finans Gündem'den Cömert Yıldız'ın haberine göre; Lübnan’dan Fransa’ya, Ürdün’den İngiletre’ye 3 kıtadaki ülkelerde faaliyeti bulunan QNB’nin bulunduğu ülkelerden Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen yabancı müşteriler, Türkiye’deki işlemlerinde Realty World Türkiye emlak ofislerinden yatırım danışmanlığı alabilecek.

1.500 DANIŞMANI VAR

Realty World Türkiye’nin 33'ün üzerinde şehirde 160'tan fazla emlak danışmanlığı ofisi bulunuyor. Ofislerde ise 1.500 gayrimenkul danışmanı var. 2017 yılında Katarlı banka, ERA Türkiye ile gayrimenkul yatırım danışmanlığı anlaşması yapıldı. ERA Türkiye ve QNB Finansbank anlaşması Xclusive Bankacılık & Private Banking üyelerini kapsıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.