Özyurtlar Meydan Ardıçlı 2. Etap Teslimleri Başlıyor

Özyurtlar Meydan Ardıçlı 2. Etap Teslimleri Başlıyor

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta 545 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinin 282 daireden oluşan 2’nci etabı tamamlandı.

A+A-

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding’in sektördeki deneyimi ve finansal gücü ile Esenyurt’ta yükselen Meydan Ardıçlı projesi, inşaat çalışmalarında hız kesmedi. İlk etabı 2019’da teslim edilen projenin 2’nci etap teslimleri başlıyor. 67 bin metrekare arsa üzerinde, 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan projenin ikinci etabı, 282 daireden oluşuyor. 100 metrekare ile 224 metrekare büyüklüğünde daire seçenekleri sunan projenin 2’inci etabında fiyatlar, 800 bin TL’den başlıyor. Merkezi lokasyonu ve üst düzey donanımıyla katma değerli bir yatırım olarak dikkat çeken projede, vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor.

meydan-ardicli-2-etap.jpg

3 etap halinde yükselen projenin Esenyurt'un en değerli bölgesi Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yer alan konumu ve sunduğu prestij ile bölgede “Yeni Yaşam Dalgası” başlattığını vurgulayan Proje Satış Koordinatörü ve Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, konuya ilişkin şu açıklama bulundu:

Sektördeki hareketin bir adım önünden gidiyor

“Projemiz, temelini attığımız günden bu yana yerli ve yabancı taleplerinde dinamik bir seyir izledi. 2019’da ilk etap teslimlerini yaptığımızda kısa sürede satışları tamamladık. Yatırımcılarımıza söz verdiğimiz gibi 2’inci etap teslimlerine de başlıyoruz. Projemizin 282 daireden oluşan ikinci etabında, 100 metrekare ile 224 metrekare büyüklükte daireler yer alıyor. Daire fiyatlarımız 800 bin TL’den başlıyor. Projemizde yatırımcılarımıza vadeli ödeme seçenekleri avantajı sunuyoruz. Projemizin son etabının inşaat çalışmalarının yüzde 70’ini tamamladık. 3’üncü etabımız 1+1, 1+0 dairelerin ağırlık kazandığı bloklardan oluşuyor.”

Yabancı yatırımcıların radarında

Projenin 2’nci etabı için teslimler başlamadan önce yeri ve yabancı yatırımcılardan talepler toplamaya başladıklarını kaydeden Gül Gül, “Projemiz yerli yatırımcılar kadar yabancı yatırımcıların da odağında yer alıyor. 2’nci etabın 70 daireden oluşan bir bloğun tamamını Çinli bir yatırımcı satın aldı. Yabancı yatırımcılar projemizin sunduğu prestij ve konfordan çok etkileniyor. Bunu gelen taleplerde çok net görüyoruz.” diye belirtti.

meydan-ardicli.jpg

545 milyon TL’lik yatırım

Teslim aşamasına geçmeden yüzde 70’inin satışının tamamlandığı proje, bilinen daire büyüklüklerinden farklı seçenekleri ve dünyanın en büyük metropollerinden esinlenilerek inşa edilen meydanı ile İstanbul için “Yeni Yaşam Dalgası” olarak tanımlanıyor. 545 milyon TL’lik yatırımla 67 bin metrekare arsa üzerinde, 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile kamuya açık alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan proje, her türlü detayın yer aldığı donanımıyla sektöre üst düzey bir boyut kazandırıyor.

Sadece kazançlı değil, yaşama konfor katan proje!

Esenyurt’un en hızlı değerlenen bölgesinde sadece kazançlı değil, tüm donanımıyla hayat standartlarını yükselten Meydan Ardıçlı, 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği sunuyor. Projenin metrekare birim fiyatı 6 bin ile 7500 bin TL arasında değişirken, konutların metrekare büyüklükleri ise 41 ile 228 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ticari alanların büyüklükleri ise 35 ile bin 122 metrekare arasında değişiyor. 27 bloktan oluşan projede; F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ailelere hitap ediyor.

Geçmişin nostaljik mimari tasarımı, modern mimariyle birleşti

Esenyurt’ta 6 ve 7 kat arasında değişen bloklardan oluşan, yatay mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak inşa edilen Meydan Ardıçlı, geçmişin nostaljik cumbalı mimari tasarımını, bugünün modern mimarisiyle harmanlıyor. Paris’ten Roma’ya New York’tan İstanbul’a kadar dünyanın en büyük metropollerinin meydanlarından esinlenerek hayata geçirilen Meydan Ardıçlı, konumu ve donanımından aldığı güçle bölgenin sosyal hayatına üst düzey bir boyut getiriyor. Kamuya açık alışveriş ve yeme- içme mekânlarından oluşan cadde ve sokaklarıyla İstanbul’un yıldızı parlayan bölgelerinden Esenyurt’un çekim merkezi olarak konumlanan proje, zengin sosyal dokusuyla, İstanbul’a dünyanın en büyük metropolleriyle yarışan nitelikte görkemli bir meydan kazandırıyor.

24 saat yaşayan proje

Sokak sanatçılarının eserlerini sergileyebilecekleri alanlardan, içerisinde dünyaca ünlü markaları barındıran alışveriş markalarından, cafe ve restoranlara kadar her türlü detayın düşünüldüğü cadde ve sokakları, su ve ışık oyunlarıyla 24 saat yaşayacak olan proje, İstanbul’un sosyal hayatına dinamik bir yapı kazandıracak.

12 bin metrekarelik yeşil alanda doğa ile iç içe

Konforlu bir yaşam alanı olarak her ayrıntının düşünüldüğü projede 12 bin metrekareden oluşan yeşil alan ve yer altı otoparkları yer alıyor. Yanı başında yer alan metro istasyonuyla, civardaki üniversite, hastane ve okullara yakınlığı ile de ulaşım avantajı sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.