Özdere Gençlik Kampı Projesinin İnşaatı Başladı!

Özdere Gençlik Kampı Projesinin İnşaatı Başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Özdere Gençlik Kampı projesinde inşaat çalışmaları başladı. 40 dönümlük tesiste konaklama için 55 konteyner bina yapılacak.

A+A-

Menderes ilçesinin Özdere mahallesinde, deniz kenarında inşaatı devam eden spor üniteleri, yöre halkının önemli bir ihtiyacını karşılayacak.

Menderes ilçesinin turistik mahallesi Özdere’deki sosyal yaşamına ayrı bir renk katacak olan tesis, "Gençlik Kampı" adı altında, yaklaşık  40 bin metrekarelik  alanda inşa ediliyor. Konaklama ihtiyacı için 2 adet betonarme ve 55 adet konteynır binanın inşa edileceği İzmir Büyükşehir Belediyesi Özdere Gençlik Kampı'na sentetik çimden futbol sahası, voleybol sahası, basketbol sahası, tenis sahası, oyun alanı, toplanma alanı ve teleskopik tribün ile anfi oturma alanı da yapılacak.

Bölgenin sosyal dokusuna uygun olarak yapılacak olan tesiste hem kültür- sanat etkinlikleri hem de spor müsabakaları yapılacak. Ayrıca Kamp merkezi yanında, yöre halkının dinlenme alanı olarak kullanabileceği ve çocukların rahatça oynayabileceği alanlar da yer alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.