Önce Dövdü Sonra Daire Sattı!

Önce Dövdü Sonra Daire Sattı!

Geçtiğimiz aylarda İzmir'in Torbalı ilçesinde, trafikte yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada, tek başına sekiz kişiyi hastanelik eden, 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu müteahhit Cesur Turgay, daha sonra barıştığı kişilerden birisi

A+A-

Geçtiğimiz aylarda İzmir'in Torbalı ilçesinde, trafikte yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada, 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, tek başına sekiz kişiyi hastanelik etmiş ve bu durum ülke gündeminde yankı uyandırmıştı. Kavgadan sonra hastaneye kaldırılan kişileri çiçekle ziyaret eden Turgay, burada geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Aynı zamanda müteahhitlik yapan Turgay kavgaya karıştığı kişilerden birisine ise daha sonra dairelerinden birini sattı.

KAVGADAN SONRA DOSTLUK GELİŞTİ

O gün yaşanan kavganın bir talihsizlik olduğunu dile getiren Dünya Şampiyonu Cesur Turgay, “Arkadaşlarla istemediğimiz bir kavgaya karıştık. Daha sonra kendilerini hastanede ziyaret ettim ve geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Kavga ettik ama bu arkadaşlarla daha sonra iyi ilişkiler kurduk. Ben aynı zamanda müteahhitlik yapıyorum. Arkadaşlardan birisinin daireye ihtiyacı varmış. Bana söyledi. Bende gerekli yardımı yaparak böyle bir alışverişte bulunduk. Bir sporcu olarak kavganın her zaman ötesinde durmaya çalıştım. İstemeden oluşan bu kavganın sonunda kurulan dostluk ise beni mutlu etti” dedi.

Uyuşturucu bağımlısıyken sporla tanışan ve hayatı değişen, başarıdan başarıya koşan Dünya ve Türkiye Şampiyonu Cesur Turgay daha önce daha önce kendisini arayan dolandırıcılarla polisle işbirliği yaparak buluşmuş ve bir tanesini hastanelik ederek çetenin çökmesini sağlamıştı. Bunun üzerine mağdur olan onlarca vatandaşta Turgay'ı arayarak teşekkür etmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.