Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi Kasımda Başlıyor

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi Kasımda Başlıyor

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi Fetihtepe mahallesi ile başlıyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde ilk kazmanın kasım 2020'de atılacağını söyledi.

A+A-

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ilçede görevde olan 45 mahallenin muhtarıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda görüştü. 

Beyoğlu’nun dev projelerinden birisi olan Tersane İstanbul’da yapılan toplantıya belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Mahallelerde yapılan ve yapılması planlanan projeleri anlatan Başkan Yıldız, önemli açıklamalarda bulundu. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımın başladığına dikkat çeken Yıldız, "Okmeydanı’nda dönüşüme Fetihtepe mahallemizden başlamayı düşünüyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız Kasım ayında ilk kazmayı vuracak şekilde planlamasını yapıyor. Olumsuz hiçbir durum yok. İlk gün söylediğimiz gibi yerinde bir dönüşüm olacak. kimse başka bir yere gönderilmeyecek" diye konuştu.

"Taşınma ücretleri bakanlığımız tarafından karşılanacak" diyen Yıldız, "İnşaatın devam edeceği 18 ay boyunca vatandaşların kira bedelini de devletimiz ödeyecek. Bu 18 ayın sonunda vatandaşlarımıza yeni evlerinin anahtarlarını teslim edecekler" açıklamasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum