Mintek Gayrimenkul Yatırım Şirketi Kuruldu

Mintek Gayrimenkul Yatırım Şirketi Kuruldu

Mintek Yapı yönetim kurulu başkanı Hüseyin Ekşi ve ortağı Hayati V.Talvi Mintek Gayrimenkul Yatırım şirketini 250 bin TL sermayeyle kurdu.

A+A-

Mintek Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ekşi ve Mintek Yapı Yönetici Ortağı Hayati V.Talvi yeni bir şirket daha kurdular. 

Mintek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Hayati V.Talvi ortaklığında Mintek Yapı genel merkezinde kuruldu. 

Mintek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Mintek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Barbaros Mah. Ak Zambak Sk. Uphill Court Towers B Kule Kat:19 D:114 Batı Ataşehir/İstanbul

Hüseyin Ekşi kimdir?
2005 yılında kurduğu Mintek Yapı ile sektöre giren Hüseyin Ekşi,  Mintek Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Hüseyin Ekşi, 2005’te Mintek Yapı’yı kurdu, 2006’da Şerifali’deki Twins Residence projesiyle konut sektörüne girdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.