MESH BAR 42. Yapı Fuarında Görücüye Çıkıyor

MESH BAR 42. Yapı Fuarında Görücüye Çıkıyor

Dijital Mühendislik, “Oliptek” markasıyla çift yönlü ve yerli olarak ürettiği MESH BAR`ı 42. Yapı Fuar`ında görücüye çıkartıyor.

A+A-

Dijital Mühendislik tarafından üretilen çift yönlü MESH BAR yerli üretim özelliğiyle öne çıkarak bir “Türk Markası” imzasını taşımaktadır. Bu yıl 18- 22 Haziran tarihleri arasında 42.’si düzenlenecek olan Yapı Fuarı’nda “Oliptek” markasıyla birlikte sergileyeceğimiz “Mesh Bar” ürünümüzü lanse etmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yapı Fuarı’nda 10. salon F320 no’lu standımızda ziyaretçilerimize bu deneyimi yaşatmak istemekteyiz.


Dijital Mühendislik, 2008 yılında elektronik ve bilgisayar mühendisleri tarafından kurulmuş bir firma olup, Bina Cephesi Led Aydınlatma Sistemleri, Otopark Yönlendirme Sistemleri, LED Ekran Sistemleri, Akıllı Şehir Aydınlatma Kontrol Sistemleri ve Akıllı Otomasyon Sistemleri alanlarında faaliyet göstermektedir. Tüm bu ürünleri 42. Yapı Fuarı’nda “Oliptek” imzası altında toplamış bulunmaktayız ve markamızın lansmanını bu fuarda yapacağız.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.