Manisa Şehzadeler'de Kentsel Dönüşüm Başlıyor

Manisa Şehzadeler'de Kentsel Dönüşüm Başlıyor

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Şehzadeler Belediyesi Gediz, Kocatepe, Bayındırlık, İshakçelebi ve Dilşikar mahallelerinde kentsel dönüşüme başlıyor.

A+A-

Manisa'da kentsel dönüşüm projelerine hız verildi. Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki Gediz, Kocatepe, Bayındırlık, İshakçelebi ve Dilşikar mahallelerindeki 360 dönümlük alan üzerinde TOKİ aracılığıyla yerinde kentsel dönüşüm projesi uygulanacak. 

Şehzadeler Belediyesi çarpık kentleşmenin yoğun olduğu Gediz, Kocatepe, Bayındırlık, İshakçelebi ve Dilşikar mahallelerinde kentsel dönüşüme başlıyor. 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Manisa'nın 5 mahllesinde yapılacak olan kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar da bulundu. 

Çelik projeler hakkında şu şekilde konuştu; "Oradaki yerinden dönüşümü TOKİ ile yapacağız. Ön protokolü imzaladık. TOKİ çalışmalarını yapacak, ön fizibilitesini hazırlayacak. Biz de proje ihalesine başlıyoruz. Zemin etüdünden, evlerin değerlemesine kadar eş zamanlı olarak yapacağız. TOKİ de kendi çalışmasını yapacak. Ardından ana protokolü de imzalayacağız. Daha sonra vatandaşlarla görüşme etabına geçeceğiz. Etap etap inşaatlara başlamayı planlıyoruz. Hedefimiz 1 yıl içerisinde bu süreçleri tamamlayıp inşaat aşamasına geçmektir" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.