Manisa Büyükşehir Belediyesi Yeni Binasının İnşaatı Bitti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yeni Binasının İnşaatı Bitti

Manisa Büyükşehir Belediye binası, AVM ve otelin yer aldığı Manisa Prime projesinin inşaatı tamamlandı. Belediye birimleri, son rötuşların da tamamlanması ile bu yıl içerisinde yeni binasına taşınacak.

A+A-

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin içerisinde AVM ve otelin de yer aldığı yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, yeni hizmet binasında yapılan son rötuşları yerinde inceledi ve yeni binanın iyi günlerde kullanılması yönünde temennide bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ekibiyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu. İnşası tamamlanan ve taşınma işlemlerinin devam ettiği yeni hizmet binasında birimleri gezen ve son rötuş çalışmalarını inceleyen Başkan Ergün, yeni hizmet binasının Manisa’ya ve Büyükşehir personeline hayırlı olmasını diledi.

Kurulum işlemlerinin devam ettiği birimlerde yetkililerden bilgi alan Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesinin kendisine ait binasına taşınıyor olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Manisalı vatandaşlara en güzel hizmeti götürmenin çabasında olduklarını vurgulayan Başkan Ergün, “Yeni hizmet binamızda da her zaman olduğu gibi inşallah yine güzel hizmetlerle vatandaşlarımızın yanında olacağız. Yeni binamızın Manisamıza ve personelimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.