Kuzeyşehir’de Konut Sayısı 2 bin 500’e Çıkacak

Kuzeyşehir’de Konut Sayısı 2 bin 500’e Çıkacak

Yücesoy Mühendislik Kuzeyşehir projesinde büyümeye devam ediyor. 2023 yılına kadar Kuzeyşehir projesi kapsamında konut sayısını 2 bin 500’e çıkaracak olan Yücesoy, Kuzeyşehir 2. Etabına bu yıl sonunda başlayacak.

A+A-

5 yıllık süreçte konut sayısını 2 bin 500’e çıkaracaklarını ve yepyeni bir mahalle inşa edeceklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik yönetim kurulu başkanı Evren Gökçöl, “Kuzeyşehir’de büyümeye devam edeceğiz. Kuzeyşehir Plus etabı ile 102 konut daha ilave ediyoruz. 396 konuttan 498 konuta çıkarıyoruz. Bu yılın sonuna doğru Kuzeyşehir 2. Etabı ile 600 konut daha ilave edeceğiz. 2023 yılına kadar Kuzeyşehir’de 2 bin 500 konutluk yepyeni bir merkez inşa etmiş olacağız. Marketiyle, eczanesiyle birçok sosyal imkanıyla birlikte İzmir’in en değerli bölgelerinden biri haline getirmiş olacağız. Projenin detaylarına bakıldığında herkesin hoşuna giden bir iş ortaya çıkarmış olacağız. Kuzeyşehir 2-3 yıl içerisinde çok ciddi bir çekim merkezi haline gelmiş olacak” ifadelerini kullandı.

HAYALLERİMİZE İNANAN İNSANLAR VAR

Kuzeyşehir daha çok ailelere yönelik daireler ürettiklerini belirten Gökçöl, “Kaliteli yaşama yönelik bir proje yapıyoruz. Biz Kuzeyşehir’in gelişimi ile ilgili hayallerimizi ortaya koyduk. O hayallere inanan insanlar var. Bugün 400 konuttan 300’ünü satmamızda bunun etkisi büyük. Kuzeyşehir’de talep daha da artarak devam edecek.”

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.