Konut Kredisi Faizleri 1,50'nin Altına Düştü

Konut Kredisi Faizleri 1,50'nin Altına Düştü

Ziraat Bankası ve Halkbank'ın geçen hafta faiz oranlarını indirmesinin ardından Vakıfbank da faiz oranlarında indirim uyguladı. Banka 1,59 olan faiz oranlarını 1,49'a düşürdü. Vakıfbank'ın faiz indirimi ile 1,50 direnci kırıldı.

A+A-

Konut kredisi faiz oranları kademe kademe düşmeye devam ediyor. Kamu bankaları tarafından beklenen kredi faiz indirimi konusunda Vakıfbank tarafından bir adım daha atıldı ve Vakıfbank konut kredisi faiz oranı %1,50'nin altına düştü.

Geçtiğimiz haftalarda konut kredisi faiz oranını önce 1.79 daha sonra 1,59 olarak güncelleyen Vakıfbank şimdi de kredi tutarı farketmeksizin tüm kredilerde faiz oranını 1,49 olarak güncelledi.

vakifbank-konut-kredisi.jpg

"SarıPanjur Konut Kredisi faiz oranından; VakıfBank kredi kartı, ek hesap, otomatik ödeme talimatı, Halden Anlayan Paket, Bankamız Sigorta Paketi (Ferdi Kaza Sigortası, Güneşim Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Kredili Hayat Sigortası, DASK, SarıPanjur Konut Paket Sigortası); internet bankacılığı, mobil bankacılık, havuz hesabı ürünlerinden en az 1 tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir. Sigorta prim bedelleri kredi tutarı, yaş, cinsiyet, vade, ödeme planına bağlı olarak değişmektedir.

Faiz oranı Findeks Kredi Notuna göre değişiklik gösterecek olup ilgili vadeye karşılık gelen faiz oranı kredi notu 1800 ve üzerinde olan müşteriler için geçerlidir."

SarıPanjur Konut Kredisi Uygun faiz oranları ve 120 aya varan vadelerle, Eşit taksitli, eşit anaparalı, artan taksitli ve azalan taksitli alternatif planlar sunulmaktadır. Kampanya, yeni konut alımları için geçerlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.