Kiptaş Silivri Başvuru Ücreti İadesi 2020

Kiptaş Silivri Başvuru Ücreti İadesi 2020

Kiptaş Silivri 4. Etap ihalesi yapıldı. 40 bin 392 kişinin başvurduğu Kiptaş Silivri 4. etapta kurada ismi çıkmayanlar başvuru ücretlerini iade almak için araştırmaya başladı. Peki Kiptaş Silivri başvuru ücreti 2020 nasıl iade alınır? İşte detaylar...

A+A-

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişleri geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. 40 bin 392 kişinin başvurduğu KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde toplam 1.396 konut bulunuyor.

Yaklaşık olarak 29 kat başvurunun geldiği KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinden hak sahibi olamayanlar katılım bedeli iadesinin nasıl alınacağını merak ediyor. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap katılım bedeli iadesi nasıl alınır?

Başvuruların 1 Haziran-21 Haziran 2020 tarihleri arasında alındığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin kura çekimleri 26 Haziran, 27 Haziran ve 28 Haziran'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

7 katlı 32 blok olarak inşa edilecek olan KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde konut fiyatları 228 bin TL olarak belirlendi. 120 ay vade sağlanan ı projede 474 adet 2+1 açık mutfak, 702 adet 2+1 kapalı mutfak, 220 adet 3+1 kapalı mutfak konuta yer veriliyor.

Şehit aileleri ve sağlık çalışanları için de belirli oranda konut ayrılan KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinde peşinat bedeli 46 bin TL, aylık taksit bedeli ise 2 bin 200 TL olarak belirlendi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap katılım bedeli iadesi nasıl alınır?

Silivri 4. Etap Konutları kura sonucunda hak sahibi veya yedek üye olamayanlara katılım bedelinin iade işlemi 6 Temmuz Pazartesi günü itibariyle başlayacak. Ödeme, havale/eft ile yapılmışsa paranın ödendiği İBAN numarasına, kredi kartıyla yapılmışsa kredi kartına iade edilecek. Bedelin farklı bir hesaba iade edilmesini talep edenlerin bir dilekçe ile KİPTAŞ'a başvurması gerekiyor. Yedek üyelere ise satış vaadi sözleşmelerinin imzalanmasını takip eden 7 gün içerisinde ön başvuru bedeli iade edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum